Kennismeeting Kort-cyclisch verbeteren

Donderdag 28 maart

Continu leren en verbeteren: hoe methodisch en cyclisch werken je interim-opdracht naar succes leidt.

Methodisch en cyclische werken voorziet in brede behoeften:

  • Planmatig en resultaatgericht werken
  • Strategieën omzetten naar de praktijk en vice versa
  • Eigenaarschap versterken
  • Minder en effectiever vergaderen
  • Een cultuur waarin continu leren en verbeteren centraal staat

Het concept van methodisch en cyclisch werken met de A3 methodiek als krachtig onderdeel, wint terrein in sectoren zoals onderwijs en zorg, waarmee organisaties worden klaargestoomd voor de toekomst. Graag neemt Maartje jullie mee in het concept wat bestaat uit drie kernonderdelen: A3 methodiek, Samenwerken in verbinding en Van Strategie naar Praktijk.

 

Aanmelden

Hidden

Volgende stappen: Installeer de add-on voor gebruikersregistratie

Dit formulier vereist de Gravity Forms User Registration add-On. Belangrijk: Verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
In welke sector werkt u?
Bent u momenteel als tijdelijk leider actief via Pool Management & Organisatie of Versteege Search & Interim-management?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij er ook bij? We ontmoeten je graag! Voor deze bijeenkomst is beperkt plek beschikbaar. De investering bedraagt € 65,- excl. btw. Voor tijdelijk leiders die op dit moment actief zijn via Pool Management & Organisatie of Versteege Search & Interim-management wordt geen investering in rekening gebracht. Na aanmelding ontvang je bericht over je deelname.

Programma

16.30 Inloop en ontvangst met koffie/thee
16.45 Welkom
17.00 Start programma
18.00 Pauze met een broodje
18.30 Vervolg programma
19.00 Afronding en drankje/hapje

Maartje van Trigt: pionier in Continu Leren en Verbeteren

Als ervaren adviseur en coach heeft Maartje zich toegewijd aan methodisch en cyclisch werken in onderwijs en zorg. Met ruim 20 jaar ervaring verbindt ze strategie met praktijk, bevordert ze eigenaarschap en stimuleert ze effectieve samenwerking.

Als oprichter van InVerbindingZijn en eigenaar van MijnA3.nl streeft ze ernaar zorg- en onderwijsorganisaties toekomstbehendig te maken door diepgaande verandering te bevorderen. Haar aanpak, gekenmerkt door empathie en pragmatisme, doorbreekt patronen en bevordert persoonlijke groei. Maartje nodigt anderen uit om samen te werken aan een sterke toekomst voor het sociale domein.

Locatie

50|50 Hotel Belmont
Goorsteeg 66
6718 TB Ede

T: 0318-482365
W: www.5050-belmont.nl

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Klaas Pool of Gerard Veger.
Graag ontmoeten we je op 28 maart! Vanwege beperkte beschikbaarheid van de plekken ontvang je zo snel mogelijk definitief bericht over de aanmelding.


Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Poolshoogte en we houden u op de hoogte van ontwikkelingen en initiatieven binnen Pool Management & Organisatie en haar sectoren. Interessant voor beslissers in social profit-organisaties én interim professionals!