Pool Management & Organisatie organiseert jaarlijks een Doe-dag, waarop we één van onze opdrachtgevers in het zonnetje zetten. Om daar te laten zien dat we het gestelde vertrouwen waarderen, maar ook omdat we graag wat terug willen doen in een praktische vorm.

Landhoeve de Zwiese

Op donderdag 13 september waren we met een groep interim professionals, partners en associés van Pool Management & Organisatie te gast bij Landhoeve de Zwiese van de Baalderborg Groep. Een prachtige buitenlocatie aan de oever van de Vecht, waar met veel aandacht voor en door de cliënten een restaurant, zorghotel, camping en kinderboerderij worden gerund.

In één dag zijn samen met de medewerkers van de Zwarte Schuur vele klussen geklaard. Zo is o.a. de omheining gerealiseerd van de nieuwe konijnenheuvel, gaas en palen van het kippenhok zijn vervangen, schilderwerk is gedaan en het dak van de overkapping is vervangen. Na het klussen mochten we een kijkje nemen achter de schermen bij een aantal werkbedrijven van de Baalderborg Groep, zoals De ArtCrew en ’t Gilde, en we waren onder de indruk! De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in Stadsherberg ‘t Klepperhuus.

We kijken met erg veel plezier en genoegen terug op een drukke, en tegelijk gezellige dag waarop we samen veel werk hebben verzet!

De Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is een zorgorganisatie die zich inzet voor ouderen, gehandicapten en kind & jeugd en heeft ruim 80 locaties in Drenthe en Overijssel met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie.

Het kippenhok voorzien van nieuw gaas

Samen de omheining van de konijnenheuvel maken

Druk aan het verven op Landgoed de Zwiese

Samen hard aan het werk met de omheining van de konijnenheuvel op Landgoed de Zwiese

Een prachtige haan en varken op Landgoed de Zwiese, op de achtergrond wordt druk geschilderd

De laatste hand wordt gelegd aan de afrastering van de konijnenheuvel

Samen het dak repareren

Teamfoto van de harde werkers op de Doe-dag van Pool Management & Organisatie in september 2018