Steevast in september staat er een Pool Cirkel-uitje op het programma. Normaal gesproken een informele bijeenkomst met een ontspannen insteek, maar dit jaar is ‘ontspannen’ vervangen door ‘inspannend’ en is er aan het rijtje een nieuwe term worden toegevoegd: nuttig. Om niet alleen de door ons zo gewaardeerde interim professionals een fijne dag te bezorgen, maar ook een ander. Omdat dat soms ook best kan.

Dus hebben we vorige week voor het Leger des Heils in Amsterdam – een gewaardeerde opdrachtgever – met z’n allen de handen uit de mouwen gestoken. Letterlijk! Met opgestroopte mouwen en schilderoveralls, gewapend met verfrollers, kwasten en verf, is een trappenhuis in één van de opvanglocaties midden in Amsterdam van een opfrisbeurt voorzien. Goed om op die manier van nabij een dagje mee te beleven met medewerkers en deelnemers. De muzikale omlijsting door enkele deelnemers maakte de ervaring compleet.

We kijken dankbaar terug en vonden het mooi om via deze weg een stukje mee te maken van het belangrijke werk dat door het Leger des Heils wordt verricht. En zo’n ‘uitje’? Zeker voor herhaling vatbaar.

Voor allen die hebben geholpen: ontzettend bedankt!