Albertine Jongsma

Marketing- en communicatieadviseur

Albertine is marketing- en communicatieadviseur bij Pool Management & Organisatie en draagt zorg voor de PR, communicatie en marketing.

Stuur Albertine een e-mail
Bel Albertine: 053-200 02 19
LinkedIn
Albertine Jongsma

Toegevoegde waarde

“Als allround marketing- en communicatiespecialist ben ik zowel creatief denker als praktische doener. Juist de afwisseling in werkzaamheden, strategie, advisering en uitvoering, online en offline, tekst en beeld maakt mijn werk zo boeiend. Ik hou er van om de puntjes op de i te zetten, letterlijk en figuurlijk.”

Achtergrond

Albertine beschikt over ruime ervaring in marketing en communicatie. Ze begon haar loopbaan bij verschillende internet-gerelateerde bedrijven en rolde op die manier in de hotelwereld, waarin ze jarenlang werkzaam is geweest. Naast haar werkzaamheden voor Pool Management & Organisatie is Albertine o.a. actief voor het district IJsselland van het Nederlandse Rode Kruis en is ze bestuurlid bij een kulturhus.

Hoe Albertine betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Ik help graag vraagstukken helder te krijgen, verbind en begeleid waar nodig. Als nuchtere Fries zijn daarbij open, eerlijk en ‘keep it simple (stupid)’ voor mij belangrijke uitgangspunten.”