Chedli Pasman

Partner Zorg

Chedli is een strategisch manager, een verbinder met hart voor de zorg en passie voor het coachen van mensen.

Stuur Chedli een e-mail
Bel Chedli: 06-22575343
LinkedIn

Toegevoegde waarde

Ik heb ruime ervaring als manager en directeur in de zorg. Mensen begeleiden om het beste uit mensen te halen en hierdoor volop bijdragen aan een succesvolle organisatie is wat mij energie geeft. Ik denk graag met u mee hoe uw organisatie in bloei te houden of mooier te laten bloeien. Dit door te luisteren, te sparren en waar nodig mensen toe te voegen. Dat kan op interim basis en zeker ook voor een vaste invulling.

Achtergrond

Chedli was de laatste jaren directeur binnen een grote geboortezorgorganisatie. Eerder was ze werkzaam in de ziekenhuiswereld en de jeugdzorg. Projectmatig heeft ze kennis en ervaring op het gebied van ict, planningstools & control. Door haar jarenlange ervaring in de zorg en ervaring met het aansturen en begeleiden van zorgprofessionals, maakt ze graag het verschil in uw organisatie.

Hoe Chedli betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Een mensenmens met hart voor de zorg en de maatschappij in combinatie met een zakelijke kijk op organisaties is wat mij kenmerkt. Wanneer je iets met passie doet, doe je het vaak goed. Ik ben gedreven en gepassioneerd om de juiste mens aan de juiste baan te verbinden.”