Gerwin Pol

Partner Zorg

 Gerwin is het aanspreekpunt voor toezichthouders, bestuurders, directeuren en HR-professionals binnen de sector zorg voor Noord en Oost-Nederland. Spelen er vraagstukken op het gebied van organisatie-/zorgontwikkeling of personele invulling voor zowel vast als tijdelijk, dan denkt Gerwin graag met u mee.

Stuur Gerwin een e-mail
Bel Gerwin: 06-23978992
LinkedIn
Gerwin Pol partner zorg

Toegevoegde waarde

In de kern is Gerwin oprecht nieuwsgierig naar nieuwe mensen, nieuwe inzichten en nieuwe ervaringen. Hij is geïnteresseerd om zaken te onderzoeken en nieuwe paden c.q. oplossingen te ontdekken. Sterk leiderschap, snelle analyse, hoge besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid kenmerken zijn manier van werken. Plezier, passie en trots zijn daarbij zijn sleutelwoorden.

Achtergrond

Gerwin heeft een achtergrond als Master in Business Administration (MBA). Hij heeft diverse functies binnen de Rabobank bekleed, waaronder Directeur Particulieren in Almelo. Daarna heeft Gerwin voor de landelijke Rabobankorganisatie bij diverse lokale banken door heel Nederland vanuit een directieplek leiding gegeven. Hij heeft hierbij veelal leiding gegeven aan diverse ingrijpende verander- en verbetertrajecten. Zijn ervaring op het gebied van interim-opdrachten, een resultaatgerichte en klantgerichte aanpak, bedrijfs- en veranderkundige kennis past hij nu graag toe op de zorgsector.

Naast hiervoor genoemde ervaring, heeft Gerwin ook ervaring als toezichthouder bij maatschappelijke instellingen.

Hoe Gerwin betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Het allerbelangrijkste vind ik dat mensen in de organisatie aangehaakt en gemotiveerd zijn, zij zijn de olie waar de machine op draait”