Ilse Stronks

Marketing- en communicatieadviseur

Ilse is marketing- en communicatieadviseur bij Pool Management & Organisatie en draagt zorg voor de pr, communicatie en marketing.

Stuur Ilse een e-mail
Linked-In
Pool Management & Organisatie Ilse Stronks

Toegevoegde waarde

“Met mijn veelzijdigheid ben ik in staat een volledig communicatiebeleid te voeren: ik houd ervan op conceptueel en procesniveau naar ‘de communicatie’ te kijken, maar ben ook dolgraag bezig met het uitvoeren van de bedachte plannen. Zodat Pool Management & Organisatie zelf, maar ook haar opdrachtgevers en interim-professionals, op een juiste manier ondersteund worden.”

Achtergrond

Ilse heeft de opleiding Corporate Communication afgerond aan de Universiteit Twente. Ze heeft een grote interesse in het raakvlak tussen communicatie en psychologie, tussen onderzoek en praktijk. Ze raakt verwonderd door de kracht van kleine boodschappen, door hoe zij gedrag positief kunnen beïnvloeden. Hierbij staat voor haar het welzijn van de mens voorop. Dit gedachtegoed zet zij graag in bij alles wat ze doet: van schrijven, ontwikkelen en analyseren tot fotograferen en creëren.

Hoe Ilse betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Ik denk graag mee met anderen en probeer vooruit te kijken om zo mijn medemens te kunnen verrassen, te helpen of ontzorgen. Zodat de ander kan doen waar híj / zij goed in is!”