Leiderschapsontwikkeling
in het onderwijs

In jouw werkveld staan leren en ontwikkelen centraal. Des te belangrijker om zelf ook niet stil te staan. Schrijf je in voor één van onze masterclasses, trainingen of kennismeetings. Liever 1-op-1-coaching? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Je bent van harte welkom bij onze academy. Je krijgt een programma op basis van jouw specifieke uitdagingen en de situatie binnen jouw organisatie. Bij ons ben je in goede handen.

Dit mag jij
verwachten

  • Gecertificeerd trainer en opleider
  • Mooi cursusaanbod
  • CRKBO geregistreerd
  • Persoonlijk programma

Werkwijze

Gesprek

We gaan met jou het gesprek aan om helder te krijgen waar jij staat en welke richting voor jouw organisatie belangrijk is.

Beeld vormen

Daarnaast vormen we een goed beeld over de stappen die jij zelf al hebt gezet en welke kennis en kunde jij zelf aan boord hebt.

Kennis en kunde toevoegen

Vanuit onze expertise voegen we daar graag kennis en kunde aan toe en brengen we jouw organisatie samen met jou in een continue ontwikkelmodus.

Doorontwikkeling

Op die manier is jouw organisatie in staat om zichzelf verder door te ontwikkelen en daarmee voortdurend in te spelen op de ontwikkelingen in de omgeving. Zo gaan we voor tijdelijke inzet met duurzaam resultaat.

Waarom jij kiest voor
Pool management

Op eigen kracht

De kwaliteiten van jouw organisatie zijn ons vertrekpunt.

Toegevoegde waarde

Wij voegen kennis en kunde toe aan de kwaliteiten van jouw organisatie.

Duurzaam

Een continue ontwikkelmodus is de beste garantie voor een duurzaam resultaat.

Graag eens koffie drinken?
Neem dan contact op!