Voor tijdelijk leiders
in de zorg

Zoek je een tijdelijke uitdaging in de zorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten talenten die het belangrijk vinden zich in te zetten voor de maatschappij, binnen 48 uur in. Of het nu gaat om bestuurders, directeuren of teamleiders, wij zijn altijd op zoek naar talenten!

Dit mag jij
verwachten

  • Betrokkenheid
  • Ondersteuning
  • Kennis en expertise
  • Optimale invulling
  • Klankbord
  • Kennisbank

Zo werkt je inschrijving

Inschrijven

Ben je een tijdelijk leider met aantoonbare ervaring in de zorg? En zoek je een bureau dat helpt bij het vinden van uitdagende opdrachten en waarde toevoegt tijdens de uitvoering? Dan zien wij jouw inschrijving in ons interim-bestand graag tegemoet.

Na de inschrijving

Na de inschrijving ontvang je een terugkoppeling of je bent opgenomen in ons bestand, of dat we graag nog wat meer informatie van je ontvangen. De adviseurs van de sector(en) waarin je actief bent bekijken na acceptatie je profiel en kijken of er mogelijk aanknopingspunten zijn voor een nadere kennismaking.

Gegevens updaten

Ben je al ingeschreven en wil je graag je gegevens updaten omdat je nieuwe kennis en kunde hebt opgedaan? Klik hieronder om je gegevens bij te werken.

Waarom jij kiest voor
Pool Management

Verbinding

We streven naar verbinding met collega's, kandidaten en opdrachtgevers, met een focus op inleving, meerwaarde en waardering voor verschillen en verscheidenheid.

Vertrouwen

Wij gaan uit van de goede intentie van collega's, kandidaten en opdrachtgevers. Vertrouwen is durven loslaten en het geven van ruimte, vanuit een helder kader. Het is integer handelen, loyaliteit en vasthouden aan normen en waarden.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is het lef en durf om dingen voor elkaar te krijgen. Binnen maatschappelijke uitdagingen nemen wij dan ook onze verantwoordelijkheid. Bovendien zorgen wij voor vraagstukken op leiderschap binnen zorg, overheid en onderwijs voor duurzame resultaten.

Graag eens koffie drinken?
Neem dan contact op!