Tijdelijke ondersteuning
in het onderwijs

Zoek je een tijdelijke leider voor jouw onderwijsinstelling? Dan zijn wij er voor jou. Wij helpen je graag aan een tijdelijke leider die zich als een vis in het water voelt binnen jouw organisatie én alle benodigde expertise meebrengt. Iemand van wie je aan het einde van het traject eigenlijk geen afscheid wilt nemen. Precies die ene kunnen wij voor je vinden.

Dit mag jij
verwachten

  • Betrokkenheid
  • Ondersteuning
  • Kennis en kunde
  • Persoonlijk
  • Snelheid (binnen 48 uur)
  • Beschikbaarheid

Werkwijze

Inventarisatie

Wij verdiepen ons in jouw organisatie en de situatie en vertalen dat in een duidelijk profiel voor de benodigde ondersteuning.

Selectie

Vanuit het profiel maken we een selectie uit ons netwerk van tijdelijk leiders. Wij kijken hierbij niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar de persoonlijkheid van de interim-professional.

Presentatie kandidaten

Binnen 48 uur ontvang je een bureaupresentatie met daarin de voorgestelde kandidaten. Vervolgens wordt een gesprek geregeld met de kandidaten, uit wie jij vervolgens een keuze maakt.

Begin van de opdracht

De interim-professional zal gedurende de eerste weken van de opdracht zorgen voor een concreet plan van aanpak, dat met ons wordt gedeeld. Na eventuele aanvullingen vanuit onze expertise, bespreken we het plan graag samen met jou.

Tussentijds en afronding

We zorgen voor tussentijdse evaluaties en voor een eindevaluatie waarin de borging van het behaalde resultaat aan de orde komt.

Waarom jij kiest voor
Pool Management

Op eigen kracht

De kwaliteiten van jouw organisatie zijn ons vertrekpunt.

Toegevoegde waarde

Wij voegen kennis en kunde toe aan de kwaliteiten van jouw organisatie.

Duurzaam

Een continue ontwikkelmodus is de beste garantie voor een duurzaam resultaat.

Graag eens koffie drinken?
Neem dan contact op!