Voor tijdelijk leiders

Als tijdelijk leider zoek je voortdurend naar nieuwe uitdagingen om je expertise in te zetten. Bij Pool Management begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn altijd op zoek naar talenten die specialist zijn binnen hun vakgebied! Ben jij een tijdelijk leider en sterk in leiderschap, bestuur of coaching? Heb je aantoonbare ervaring in het onderwijs, overheid en zorg? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wat kun je als tijdelijk leider van ons verwachten?
Gedurende de looptijd van je opdracht kunnen zowel jij als de opdrachtgever op ons rekenen als klankbord en kennisbank. Als het nodig is, leveren we ook aanvullende kennis en expertise.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je als interimmer gedurende de opdracht altijd beroep kunt doen op één van onze partners. Zij verdiepen zich inhoudelijk en grondig in de opdracht zelf en het plan van aanpak. Ben je een keer afwezig? Dan kan de partner jouw rol tijdelijk overnemen, in overleg met jou en de opdrachtgever. Op die manier zorgen we altijd voor een optimale invulling van de opdracht.

Dit mag jij
verwachten

  • Betrokkenheid
  • Ondersteuning
  • Kennis en expertise
  • Optimale invulling
  • Klankbord
  • Kennisbank

Zo werkt je inschrijving

Inschrijven

Ben je een tijdelijk leider met aantoonbare ervaring in het overheid, de zorg, of overheid? En zoek je een bureau dat helpt bij het vinden van uitdagende opdrachten en waarde toevoegt tijdens de uitvoering? Dan zien wij jouw inschrijving in ons interim-bestand graag tegemoet.

Na de inschrijving

Na de inschrijving ontvang je een terugkoppeling of je bent opgenomen in ons bestand, of dat we graag nog wat meer informatie van je ontvangen. De adviseurs van de sector(en) waarin je actief bent bekijken na acceptatie je profiel en kijken of er mogelijk aanknopingspunten zijn voor een nadere kennismaking.

Gegevens updaten

Ben je al ingeschreven en wil je graag je gegevens updaten omdat je nieuwe kennis en kunde hebt opgedaan? Klik hieronder om je gegevens bij te werken.

Waarom jij kiest voor
Pool Management

Verbinding

Vanuit onze rol én als mens zoeken we verbinding met collega's, kandidaten en opdrachtgevers. Oprechte interesse in de ander en uitstellen van een oordeel. Écht zien en begrijpen wat speelt is de basis van samenwerking om meerwaarde te kunnen leveren, met waardering voor verschillen en verscheidenheid.

Vertrouwen

Wij gaan altijd uit van de goede intentie van collega's, kandidaten en opdrachtgevers. Vertrouwen is durven loslaten en het geven van ruimte, vanuit een helder kader. Het is integer handelen, loyaliteiten vasthouden aan normen en waarden. Hierin is helder communiceren, perspectief bieden en afspraken nakomen van belang.

Verantwoordelijkheid

Binnen maatschappelijke uitdagingen nemen wij onze verantwoordelijkheid. Voor vraagstukken op leiderschap binnen zorg, overheid en onderwijs zorgen wij voor duurzame resultaten – organisaties worden voor langere tijd geholpen met behulp van onze diensten. Het vraagt om persoonlijk leiderschap, kennis van eigen kwaliteiten en valkuilen en dit optimaal inzetten voor opdrachtgevers en kandidaten. Verantwoordelijkheid is ook lef en durf om dingen voor elkaar te krijgen.

Verrassend

Wij zijn innovatief in onze search naar de juiste persoon op de juiste plek. In onze werving & selectie opdrachten schuwen we het dan ook niet om naast een zorgvuldige selectie van de kandidaten met het meest voor de hand liggende profiel, ook één of enkele kandidaten voor te stellen die verrassend zijn. We denken hierbij out-of-the-box en willen onze opdrachtgever daarmee prikkelen met een mix van verscheidenheid in kandidaten.

Graag eens koffie drinken?
Neem dan contact op!