Tijdelijke ondersteuning
in de zorg

Zoek je een professional die tijdelijk leidinggeeft aan jullie organisatie of aan een onderdeel van jullie organisatie? Wij hebben een netwerk met geschikte kandidaten voor je. Zij hebben relevante ervaring in de zorg én zijn geboren leiders. Zij zorgen voor de gewenste ontwikkeling.

De kandidaat van jouw keuze kun je loslaten in zijn of haar tijdelijke rol en je mag erop vertrouwen dat jouw organisatie de juiste kant op gaat. Niet alleen tijdens de opdracht worden resultaten behaald. Door goede borging werkt de impact nog jaren door. Zo is de organisatie blijvend geholpen.

Dit mag jij
verwachten

  • Betrokkenheid
  • Ondersteuning
  • Kennis en kunde
  • Persoonlijk
  • Snelheid (binnen 48 uur)
  • Beschikbaarheid

Werkwijze

Inventarisatie

Wij verdiepen ons in jouw organisatie en de situatie en vertalen dat in een duidelijk profiel voor de benodigde ondersteuning.

Selectie

Vanuit het profiel maken we een selectie uit ons netwerk van tijdelijk leiders. Wij kijken hierbij niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar de persoonlijkheid van de interim-professional.

Presentatie kandidaten

Binnen 48 uur ontvang je een bureaupresentatie met daarin de voorgestelde kandidaten. Vervolgens wordt een gesprek geregeld met de kandidaten, uit wie jij vervolgens een keuze maakt.

Begin van de opdracht

De interim-professional zal gedurende de eerste weken van de opdracht zorgen voor een concreet plan van aanpak, dat met ons wordt gedeeld. Na eventuele aanvullingen vanuit onze expertise, bespreken we het plan graag samen met jou.

Tussentijds en afronding

We zorgen voor tussentijdse evaluaties en voor een eindevaluatie waarin de borging van het behaalde resultaat aan de orde komt.

Waarom jij kiest voor
Pool Management

Op eigen kracht

De kwaliteiten van jouw organisatie zijn ons vertrekpunt.

Toegevoegde waarde

Wij voegen kennis en kunde toe aan de kwaliteiten van jouw organisatie.

Duurzaam

Een continue ontwikkelmodus is de beste garantie voor een duurzaam resultaat.

Graag eens koffie drinken?
Neem dan contact op!