Wat we doen?

Wij zorgen ervoor dat de juiste leiders, managers en toezichthouders op de juiste plek terechtkomen binnen de sectoren onderwijs, zorg en overheid. Zo versterken we maatschappelijke organisaties en laten we ze groeien.

Hoe we dat doen?

Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak, ons uitgebreide landelijke netwerk en de kennisontwikkeling die wij aanbieden.

Waarom we dat doen?

Ieder mens heeft talent. Dit talent zetten wij graag optimaal in voor onze maatschappij door talent te laten groeien en dit talent op de juiste plek in te zetten.

Wat onze aanpak onderscheidend maakt?

Verbinding met collega's, kandidaten en opdrachtgevers is voor ons essentieel. Inleving en waardering voor elkaars verschillen zijn voor ons de basis voor een goede samenwerking.

Wij gaan daarbij uit van ieders goede intentie. Vertrouwen is durven loslaten en het geven van ruimte vanuit een helder kader. Het is integer handelen, loyaliteit en vasthouden aan normen en waarden.

Voor het plaatsen van de juiste mensen op de juiste positie, voelen wij ons verantwoordelijk. Wij schromen niet een flinke dosis lef te gebruiken om voor elkaar te krijgen wat wij voor ogen hebben voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Altijd met een duurzaam resultaat.

De kernwaarden van
Pool Management

  • Overtuigd van het talent van ieder individu
  • Vanuit het individuele talent toegevoegde waarde bieden aan de maatschappij
  • Verzorgen van goede leiders, managers en toezichthouders door tijdelijke of vaste inzet

Blijf up-to-date met de
Poolshoogte nieuwsbrief

Graag eens koffie drinken?
Neem dan contact op!