Monique van der Holst

Adviseur Zorg en Overheid
Monique is voor de regio Noord/Oost het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en interim-managers.

Toegevoegde waarde
“Monique is een ervaren HR-Director/Adviseur, autonoom, eerlijk en resultaatgericht. Ze wordt gedreven door visie en de WHY van de organisatie en heeft veel ervaring in de ontwikkeling en implementatie van organisatiestrategie en de doorvertaling naar HR-beleid en organisatieontwikkeling. Ze heeft oog voor de goeie mensen op de juiste plaats. Ze vormt graag het intern geweten; als het deugt zullen we slagen!”

Achtergrond
Na haar Bachelor Commerciële Economie en de Master Cultuur, Organisatie en Management (VU), werkte Monique als consultant bij Employment Services, Executive Search en Interim-Management en als Key Accountmanager bij Manpower. Daarna vervulde ze de rol van marktmanager Overheid en Zorg bij PiCompany/GITP, gespecialiseerd in performancemanagement en assessments.

Later ging ze aan de slag bij InContext, een adviesbureau voor strategische gedragsverandering en leiderschapsontwikkeling. Afgelopen jaren werkte ze als People & Culture Director bij Ditio Projectbeheersing en was ze verantwoordelijk voor HR-beleid, recruitment, de Academy en de transformatie van een detacherings- naar een kennis gedreven organisatie. Ze heeft ruime ervaring met loopbaanontwikkeling en sourcings-vraagstukken.

Monique is voor de regio Noord/Oost het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en interim-managers primair binnen de zorg en richt zich daarnaast op de overheid. Gedreven en klantgericht vervult ze de rol van sparringpartner voor directies en zet ze zich in voor vinden en coachen van het juiste talent. Daarnaast vind je in Monique een strategische gesprekspartner op het gebied van strategie, sourcing, team-, en leiderschapsontwikkeling. Alsmede Assessments, Cultuurdiagnose en Transformatie-vraagstukken.

Hoe Monique betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen: “Ik ben een echt “mensen-mens” en ben oprecht geïnteresseerd in een ander. Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn, zowel in mijn werk als privé. Daarbij staat de mens voor mij centraal.”

Toegevoegde waarde

  • “Monique is een ervaren HR-Director/Adviseur, autonoom, eerlijk en resultaatgericht. Ze wordt gedreven door visie en de WHY van de organisatie en heeft veel ervaring in de ontwikkeling en implementatie van organisatiestrategie en de doorvertaling naar HR-beleid en organisatieontwikkeling. Ze heeft oog voor de goeie mensen op de juiste plaats. Ze vormt graag het intern geweten; als het deugt zullen we slagen!”

Kopje koffie drinken met Monique?
Neem dan contact op!