Susan Zandbergen

Sinds 2012 is Susan Zandbergen werkzaam in het onderwijs en heeft zij in zowel het voortgezet onderwijs als in het hoger onderwijs verschillende opdrachten uitgevoerd, onder meer als projectmanager, manager onderwijs hbo, afdelingsleider vwo, organisatiecoach vo, verandermanager en rector. Daarnaast was zij van 2012 tot en met 2020 betrokken bij de OCW-programma’s Excellente scholen en Regelluwe scholen.

Tot mei 2005 was Susan werkzaam bij de gemeente Amsterdam. Na haar studie politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen volgde zij aansluitend modules van Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft ze verschillende trainingen en cursussen op het gebied van coaching en toezicht houden gevolgd.

In 2005 begon Susan Zandbergen als zelfstandig (verander)manager om als een ‘frisse wind’ organisaties te ondersteunen bij het bereiken van optimale dienstverlening en het succesvol doorvoeren van noodzakelijke veranderingen. Susan heeft zich gespecialiseerd in complexe organisatorische verandertrajecten door het geven van: advies, interim-, project-, proces-, en programmamanagement, training & coaching.

Kopje koffie drinken met Susan?
Neem dan contact op!