Harry Groeneveld

Adviseur Zorg
Harry beschikt over ruime ervaring op het gebied van de financiële dienstverlening en management- en organisatievraagstukken binnen de gezondheidszorg.

Toegevoegde waarde
“Door mijn eigen ervaring als manager en directeur-bestuurder van (social) profit organisaties, ben ik in staat het echte ‘waarom’ van organisaties in woord en beeld te brengen. Zodat er samen met de opdrachtgever draagvlak en commitment is voor de oplossing en benodigde aanpak.
Daarnaast gaat samenwerking voor mij om het opbouwen van langdurige relaties. Om partnerschap en samen bezien of en op welk moment er behoefte is aan extern support.”

Achtergrond
Gedurende 8 jaar was Harry directievoorzitter van de Quion Groep te Rotterdam, een toonaangevende organisatie die zich richt op de volledige begeleiding van hypotheken voor derden. Hij vervulde meerdere directiefuncties bij Groene Land Verzekeringen en Achmea Zorg.
Daarnaast was en is hij ook actief als toezichthouder bij cultureel-maatschappelijke organisatie (zoals Biblionet Drenthe) en zorgorganisaties (zoals DBA Almere).

Hoe Harry betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen: “Tijdens de uitvoering van opdrachten blijf ik betrokken in overleg en begeleiding naar alle betrokkenen. Het geeft mij veel energie als blijkt dat de gekozen aanpak en inzet succesvol is en betekenisvol voor de cliënt in de zorg. Daar gaat het uiteindelijk om. Ondanks organisatorisch verbanden en inzet van (zorg)technologie, blijft het mensenwerk. Gelukkig maar!”

Toegevoegde waarde

  • “Door mijn eigen ervaring als manager en directeur-bestuurder van (social) profit organisaties, ben ik in staat het echte ‘waarom’ van organisaties in woord en beeld te brengen. Zodat er samen met de opdrachtgever draagvlak en commitment is voor de oplossing en benodigde aanpak. Daarnaast gaat samenwerking voor mij om het opbouwen van langdurige relaties. Om partnerschap en samen bezien of en op welk moment er behoefte is aan extern support.”

Kopje koffie drinken met Harry?
Neem dan contact op!