Sandra Oude Sanderink

Toegevoegde waarde
Sandra is office-manager en houdt zich voornamelijk bezig met de projectadministratie en financiële administratie. Daarnaast ondersteunt ze de directie, partners en adviseurs bij hun activiteiten.

Toegevoegde waarde
“Ik vind het heel erg belangrijk dat je voldoening haalt uit je werk en daardoor bevlogen bent en je werkzaamheden met passie uitvoert. Bij mij begint dat al wanneer ik mijn kantoor binnen stap en de radio op de achtergrond mooie muziek laat horen. Een opgeruimde werkplek geeft ook ruimte in je hoofd, net als een goede structuur in het automatiseringssysteem.”

Achtergrond
Sandra is een expert in Afas en Exact en heeft werkervaring bij en met zeer uiteenlopende organisaties door heel Nederland. Naast haar werkzaamheden bij Pool Management is ze momenteel druk bezig met haar studie Master of Business Administration.

Hoe Sandra betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen: “In mijn werk vind ik het belangrijk om op een spontane wijze contact te hebben en daardoor een goede werkrelatie te kunnen opbouwen.”

Toegevoegde waarde

  • “Ik vind het heel erg belangrijk dat je voldoening haalt uit je werk en daardoor bevlogen bent en je werkzaamheden met passie uitvoert. Bij mij begint dat al wanneer ik mijn kantoor binnen stap en de radio op de achtergrond mooie muziek laat horen. Een opgeruimde werkplek geeft ook ruimte in je hoofd, net als een goede structuur in het automatiseringssysteem.”

Kopje koffie drinken met Sandra?
Neem dan contact op!