Hein Bilterijst

Allround Marketeer
Hein is Allround Marketeer bij Pool Management en houdt zich bezig met alle facetten van Marketing binnen Pool Management. Zowel on- en offline.

Toegevoegde waarde
“Gedurende de afgelopen jaren heb ik in verschillende sectoren waardevolle ervaring opgedaan in zowel UX/UI design als online marketing. Mijn reis heeft me de mogelijkheid geboden om de nuances van beide werelden te begrijpen en het beste van beide te omarmen.

In een tijdperk waarin marketing en trends voortdurend evolueren, geloof ik sterk in het belang van het blijven verkennen en integreren van de nieuwste innovaties. Mijn aanpak is gestructureerd en stapsgewijs, waarbij ik elke fase van het ontwerp- en marketingproces zorgvuldig doorloop.
Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om de synergie tussen UX/UI design en online marketing te herkennen en te benutten. Ik ga verder dan alleen esthetiek; ik zoek naar de sweet spot waar design en strategie samenkomen om doelgerichte, effectieve concepten te vormen.”

Achtergrond
Hein is na zijn studies Multimedia en Kunst & Techniek werkzaam geweest bij verscheidende organisaties, waarin de laatste 7,5 jaar werkzaam als UX Designer en Allround Marketeer bij een softwareleverancier voor Nederlandse overheidsinstellingen. Creativiteit is altijd de rode draad geweest in zijn carrièrepad, waardoor hij alle facetten van Marketing en design kan bereiken.

Hoe Hein betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen: “Geef mensen de ruimte om te groeien en te ontdekken waar ze goed in zijn. Zo ontwikkel je een sterke basis voor de toekomst, voor zowel werkgever als werknemer. ”

Toegevoegde waarde

  • “Gedurende de afgelopen jaren heb ik in verschillende sectoren waardevolle ervaring opgedaan in zowel UX/UI design als online marketing. Mijn reis heeft me de mogelijkheid geboden om de nuances van beide werelden te begrijpen en het beste van beide te omarmen.''

Kopje koffie drinken met Hein?
Neem dan contact op!