Martin Hulsen

Adviseur Pool Management Academy
Martin is als Adviseur Pool Management Academy nauw betrokken bij de vormgeving, invulling en realisatie van Pool Management Academy.

Toegevoegde waarde
“Mijn toegevoegde waarde is dat ik als ervaren schoolleider en professioneel coach een mooie combinatie van skills in huis heb om vanuit coachend en gedeeld leiderschap te werken aan/binnen een organisatie waarin de talenten van alle betrokken benut worden binnen uitdagende kaders.

Als facilitator Deep Democracy weet ik mensen te verleiden vanuit andere paradigma’s naar hun organisatie te kijken. Daarnaast ben ik als adviseur nauw betrokken bij de Pool Management Academy, waar ruimte wordt gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling van professionals.”

Achtergrond
Martin Hulsen is sinds 1978 werkzaam in het onderwijs, waarvan de laatste 13 jaar (tot augustus 2015) als rector van het Ludger College en het Metzo College, beide in Doetinchem. Daarvoor was hij conrector onderwijs en plaatsvervangend rector. Na zijn studie geschiedenis en aardrijkskunde aan de lerarenopleiding, studeerde hij onderwijskunde in Nijmegen. De laatste jaren volgde hij verschillende opleidingen op het gebied van coaching (coach practitioner) en begeleiding.

Voor de VO-academie werkt hij aan de verduurzaming van VO-management Coach en coacht hij leidinggevenden in het onderwijs. Martin is nauw betrokken bij de vormgeving en invulling van Pool Management Academy. Binnen het aanbod is hij onder andere aanspreekpunt en coach bij de Talent & Succes Scan. Hij bespreekt op een coachende wijze de opbrengsten van de Talent & Succes Scan met de reflectanten. Ook is Martin aanspreekpunt voor de leergang Tijdelijk Leiderschap. Met diverse masterclasses biedt deze leergang op de meest essentiële onderdelen kennis en kunde binnen het vakgebied van tijdelijk leiderschap voor ervaren interim-managers.

Hoe Martin betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen: “Als adviseur werk ik voortdurend vanuit het principe dat er een goede balans moet zijn tussen caring en daring: het creëren van een veilige situatie met oog voor de mens, geeft ruimte om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten. Ik heb daarbij aandacht voor ieders verlangen als belangrijke drijfveer voor (persoonlijke) ontwikkeling binnen een context waarbij men werkt aan persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van de organisatie.”

Toegevoegde waarde

  • “Mijn toegevoegde waarde is dat ik als ervaren schoolleider en professioneel coach een mooie combinatie van skills in huis heb om vanuit coachend en gedeeld leiderschap te werken aan/binnen een organisatie waarin de talenten van alle betrokken benut worden binnen uitdagende kaders. Als facilitator Deep Democracy weet ik mensen te verleiden vanuit andere paradigma’s naar hun organisatie te kijken. Daarnaast ben ik als adviseur nauw betrokken bij de Pool Management Academy, waar ruimte wordt gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling van professionals.”

Kopje koffie drinken met Martin?
Neem dan contact op!