Gerard Veger

Directeur
Samen met Klaas voert Gerard de directie over Pool Management. Gerard beschikt over een brede expertise en ervaring met betrekking tot de ziekenhuiszorg en de andere deelsectoren binnen de zorg (GGZ, GZ, Ouderenzorg en WMO). Hierbij is financiën en in bredere zin bedrijfsvoering zijn specialisme.

Toegevoegde waarde
“Als geboren Twentenaar heb ik een van nature nuchtere benadering in combinatie met analytische aanpak van de vraagstukken. In mijn competitieve houding schuilt vaak een behoorlijke ambitie om het verschil te maken en zaken gerealiseerd te krijgen.”

Achtergrond
Gerard was geruime tijd als partner werkzaam bij accountantsorganisatie PwC en richtte zich daar op de gezondheidszorg (care & cure). Na zijn periode bij PwC en daarbij ruim 20 jaar als accountant actief te zijn geweest, heeft hij de overstap gemaakt naar het management in de zorg.

Hoe Gerard betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen: “Waar ik me graag voor inzet is mensen een perspectief te geven: een duidelijk doel om naartoe te werken.”

Toegevoegde waarde

  • “Als geboren Twentenaar heb ik een van nature nuchtere benadering in combinatie met analytische aanpak van de vraagstukken. In mijn competitieve houding schuilt vaak een behoorlijke ambitie om het verschil te maken en zaken gerealiseerd te krijgen.”

Kopje koffie drinken met Gerard?
Neem dan contact op!