Anton Binnenmars

Partner Zorg

Anton is het aanspreekpunt voor toezichthouders, bestuurders, directeuren en HR-professionals binnen de sector zorg voor regio Amsterdam-Almere. Anton denkt graag met u mee indien er vraagstukken spelen op het gebied van organisatie- /zorgontwikkeling of personele invulling voor zowel vast als tijdelijk.

Stuur Anton een e-mail
Bel Anton: 06-55570213
LinkedIn
Anton Binnenmars

Toegevoegde waarde

“Bij complexe veranderingen zoek ik naar eenvoudige middelen om resultaat te bereiken. Met een zwaar accent op aandacht, coaching en executie, verbinden en strategie. Als persoon handel ik altijd volgens ‘mijn graal ’, wat staat voor: geef respons, aandacht, attentie(waarde) en liefde”.

Achtergrond

Anton heeft een achtergrond als Master in Managing Human Resource en startte zijn loopbaan als HR-manager in de zorg. Hij was onder meer werkzaam bij Ziekenhuisgroep Twente, het Slotervaart Ziekenhuis en zorgorganisatie Ipse de Bruggen. Daarna maakte hij de overstap naar de sport, waarbinnen hij van HR-manager bij de KNVB doorgroeide naar de functie van directeur amateurvoetbal. Na enkele andere functies in de sportwereld legde Anton zich toe op verandermanagement en coaching binnen de zorg. Verder verzorgt hij onder meer de opleiding voor coaches, waarvoor hij NOBCO-gecertificeerd is.

Hoe Anton betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Meedoen en erbij horen vormen het fundament van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving en zijn de basis voor verdere ontwikkeling die verbindend en zelforganiserend van aard is. Duurzame zorg begint bij mezelf. Als ik goed voor mezelf zorg, een goede connectie met mijn lijf en mijn geest heb en attent ben op de dagelijkse dingen en in verbinding sta met mijn omgeving, ben ik beter instaat om voor anderen te zorgen”