Peter van der Terp

Partner Overheid

Vanuit zijn rol als partner Overheid brengt Peter de relaties met (gemeentelijke) overheden en de ervaren interim-professionals bijeen en ondersteunt hij deze waar nodig.

Stuur Peter een e-mail
Bel Peter: 06-29515547
LinkedIn
Peter Terpstra

Toegevoegde waarde

“Ik wil graag het verschil maken. Ik opereer graag in een hectische omgeving waarbij individuen worden geïnspireerd om in beweging te komen zodat ze daardoor beter presteren.”

Achtergrond

Peter beschikt over een uitgebreide ervaring op het gebied van maatschappelijke vraagstukken. De laatste jaren ondersteunde hij gemeenten met trajecten op het gebied van optimalisering van de dienstverlening aan inwoners, onder meer door het optimaliseren van het gebruik van data. Daarvoor was hij onder meer acht jaar als wethouder verbonden aan de gemeente Steenwijkerland.

Peter wil graag iets voor de maatschappij betekenen, ook in zijn vrije tijd. Zo is hij internationaal toparbiter korfbal en jeugdtrainer.

Hoe Peter betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Ik ben een mensenmens, en probeer echt verbinding te zoeken met de mensen waar je mee of voor werkt. Tegelijkertijd blijft het doel helder, maar de weg erna toe wordt mede bepaald door de omgeving.”