Organisatieontwikkeling

Iedere organisatie is voortdurend in ontwikkeling. Wij ondersteunen u bij het vinden van de juiste richting en het zetten van de gewenste stappen.

Pool-stippen-lichtgroen-transparant

Wendbaar aan het werk

Wendbaar aan het werk is een gezamenlijk initiatief van WGV Zorg en Welzijn, WZW, Transvorm, Zorg aan Zet en CNV. Het project is gericht op het vergroten van de inzetbaarheid medewerkers in zorg en welzijn.
> LEES MEER OVER WENDBAAR AAN HET WERK

Wat verstaan wij onder organisatieontwikkeling?

Onder organisatieontwikkeling verstaan wij het helder krijgen van de strategische koers van uw organisatie en hiermee goed aan te sluiten op de ontwikkelingen van de omgeving. Vervolgens gaat het om het vertalen van deze strategische koers in een concrete organisatie-inrichting, teamontwikkeling en individuele ontwikkeling. Dit kan in de vorm van coaching, specialistische consultancy of training, wij stemmen ons daarbij altijd af op de ontwikkeling en de situatie van uw organisatie. Zo wordt alle beschikbare energie optimaal ingezet.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Begeleiding verandertrajecten en strategische verkenningen
  • Teamontwikkeling – coaching – intervisie
  • Consultancy op gebied van HRM, financiën en specifieke sectorvraagstukken (zorg, overheid en onderwijs)

Onze aanpak

Hoe we dat doen? We gaan met u het gesprek aan om helder te krijgen waar u staat en welke richting voor uw organisatie belangrijk is. Daarnaast vormen we een goed beeld over de stappen die u zelf al hebt gezet en welke kennis en kunde u zelf aan boord hebt. Vanuit onze expertise voegen we daar graag kennis en kunde aan toe en brengen we uw organisatie samen met u in een continue ontwikkelmodus. Op die manier is uw organisatie in staat om zichzelf verder door te ontwikkelen en daarmee voortdurend in te spelen op de ontwikkelingen in de omgeving. Zo gaan we voor tijdelijke inzet met duurzaam resultaat.

Waarom Pool Management & Organisatie?

Op eigen kracht

De kwaliteiten van uw organisatie zijn ons vertrekpunt.

Toegevoegde waarde

Wij voegen kennis en kunde toe aan de kwaliteiten van uw organisatie, zodat het totaal sterker wordt.

Duurzaam

Een continue ontwikkelmodus is de beste garantie voor een duurzaam resultaat. Daar zorgen wij voor, samen met u.

Deze organisaties werken al met ons samen

 


Verder praten?

Benieuwd welke ontwikkeling uw organisatie kan doormaken? Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Liever direct telefonisch contact? Bel 0546 – 56 80 15.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Poolshoogte en we houden u op de hoogte van ontwikkelingen en initiatieven binnen Pool Management & Organisatie en haar sectoren. Interessant voor beslissers in social profit-organisaties én interim professionals!

Inschrijven