Jubileum evenement 25 jaar Pool Management

25 jaar geleden is Pool Management opgericht. Al 25 jaar lang bemiddelen wij in goede leiders, managers en toezichthouders door tijdelijke of vaste inzet en leiderschapsontwikkeling. Zo leveren wij vanuit het individuele talent van mensen toegevoegde waarde binnen het onderwijs, de overheid en de zorg. En deze mijlpaal willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Bent u als toezichthouder, bestuurder, directeur of hr-functionaris actief binnen onderwijs, overheid of zorg? Of bent u als tijdelijk leider op dit moment of in het verleden actief geweest voor Pool Management & Organisatie of Versteege Search & Interim-management?

Dan bent u van harte welkom op ons jubileum evenement.

Op donderdag 30 mei 2024 vieren wij ons 25-jarig jubileum met een informeel en inspirerend evenement bij De Zwitsalhal in Apeldoorn. Het programma verenigt het nuttige met het aangename. Muzikaal ondersteund door de Cocktail Nuts kunt u genieten van een hapje en drankje om gezellig bij te praten met andere aanwezige toezichthouders, bestuurders, directeuren en hr-functionaris en collega’s van Pool Management & Organisatie en Versteege Search & Interim-management.

Plenaire sessie met dr. Ben Tiggelaar

Tijdens het plenaire deel neemt niemand minder dan dr. Ben Tiggelaar iedereen mee in de essentie van goed leiderschap, verandering en gedrag. Waar draait het om bij goed leiderschap? Wat is de rol van het gedrag van leiders? En hoe werkt gedragsverandering bij jezelf en anderen?

De interactieve sessie van dr. Ben Tiggelaar biedt veel tips en handvatten die uw komst de moeite zeker waard maken. Een echte aanrader.

Ben Tiggelaar is gedragswetenschapper, docent en auteur op het gebied van leiderschap, gedrag en verandering. Hij is bekend van bestsellers als Dromen, durven, doen en De Ladder; seminars als MBA in één dag; zijn column in NRC; en podcast bij BNR Nieuwsradio. Ben wordt gezien als een van de beste docenten in zijn vakgebied en heeft seminars over de hele wereld gegeven.

Komt u ook?

We zien ernaar uit om ons jubileum samen met u te vieren. Wij vragen u om uw aanwezigheid of afwezigheid door te geven via het formulier op onze jubileum-pagina. Na aanmelding ontvangt u medio mei een bevestiging met alle informatie.

Heel graag tot 30 mei!

Namens alle collega’s van Pool Management & Organisatie en Versteege Search & Interim-management,

Klaas Pool en Gerard Veger

Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen