Positieve terugblik

De zomer is begonnen en we kijken terug op een succesvolle periode bij Pool Management. We hebben de afgelopen maanden leiderschapstrainingen afgerond, waarbij deelnemers hun certificaten hebben behaald. Onze tijdelijk leiders hebben hun opdrachten voltooid en gaan aan de slag bij nieuwe opdrachtgevers. Hun inzet en expertise blijven van onschatbare waarde voor projecten, trainingen en leiderschapstaken.

We zijn trots op ons werk bij maatschappelijke organisaties zoals het Leger des Heils, waar we bijdragen aan hun missie om de meest kwetsbaren te ondersteunen in de samenleving. Deze prestaties geven ons energie en inspiratie voor de toekomst. Het is geweldig om te zien hoe onze leiders blijven groeien. We waarderen de inzet, het vertrouwen en het doorzettingsvermogen van iedereen die betrokken is bij onze trainingen en projecten. We willen dan ook intervisie onder de aandacht brengen als een krachtig instrument voor professionele groei en ontwikkeling, van zowel de organisatie als de werknemers.

Pool Management staat ook deze zomer klaar om je te ondersteunen bij toekomstige projecten, tijdelijk leiderschap, leiderschapstrainingen en andere adviesdiensten.

Geniet van de zomer en laten we samen doorgaan op dit pad van succes en innovatie.

Door Janny Flierjans

Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen