Pool Management Academy

SCHOOL VOOR ORGANISATIEONTWIKKELING

Pool Management Academy

Pool Management Academy (onderdeel van Pool Management & Organisatie) is gecertificeerd trainer en opleider. Maak kennis met het cursusaanbod! Interessant voor zowel ‘uw’ medewerkers als voor jou als interim-professional.

Pool Management & Organisatie is een CRKBO geregistreerde instelling en voldoet aan de daartoe gestelde kwaliteitseisen. Onder voorwaarden is het mogelijk om trainingen en opleidingen aan te bieden die vrijgesteld zijn van btw.

School voor organisatieontwikkeling

Pool Management & Organisatie ondersteunt organisaties en instellingen bij hun organisatieontwikkeling. Afhankelijk van de concrete situatie wordt ondersteuning geboden door middel van business coaching / consultancy, waarbij de bestuurder, directeur of het management kennis en kunde krijgt aangereikt, waarmee de organisatie de gewenste ontwikkeling kan oppakken en realiseren. Een steeds belangrijker onderdeel bij de overdracht van kennis en kunde is het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Hiertoe is de Pool Management Academy opgericht. Op deze wijze kan op een gestructureerde wijze invulling worden gegeven aan de behoefte van opdrachtgevers om management en medewerkers toe te rusten met specifieke kennis en kunde.

 

Aanbod Pool Management Academy

Talent & Succes Scan

COMPETENTIESCAN

Iedereen heeft een unieke combinatie van talenten en kwaliteiten. Om deze tot bloei te laten komen, moet je ze eerst ontdekken en vaak ook verder ontwikkelen. De Talent & Succes Scan is een praktisch hulpmiddel waardoor deze zelfkennis sneller, concreter en vollediger wordt verstrekt.

Ontdek

Tijdelijk Leiderschap

Leergang

Interim-managers met tijdelijke invulling van bestuurders-, directie- of managementfuncties zijn bij Pool Management Academy aan het juiste adres. Met diverse masterclasses biedt deze leergang op de meest essentiële onderdelen kennis en kunde binnen het vakgebied van tijdelijk leiderschap.

Ontdek

Leidinggevende Zorg

FastSwitch opleiding

Pool Management Academy heeft samen met Hogeschool Saxion een leiderschapsprogramma ontwikkeld voor leidinggevenden in de zorg en leidinggevenden die een switch willen maken naar de zorgsector. Deze opleiding is gericht op ontwikkeling van hard skills en soft skills.

Ontdek

Wilt u meer weten?

Staat uw organisatie voor een ontwikkelmoment? Of wilt u zich als (interim) professional verder ontwikkelen? 

Vanuit Pool Management Academy organiseren wij diverse opleidingen en trainingen op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Daarnaast worden specifieke cursussen samengesteld op verzoek van de opdrachtgever, vaak in relatie tot de organisatieontwikkeling binnen de betreffende organisatie.

Bel 053-200 02 19 voor een kennismaking met één van onze mensen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!
Een bestuurder moet vooral niet sturen - Klaas Pool boek

Een bestuurder moet vooral niet sturen

In dit boek staat de vraag ‘Hoe kan ik als bestuurder een bijdrage leveren aan de succesvolle invoering van zelforganisatie?’ centraal. Pool Management & Organisatie heeft in de afgelopen twintig jaar vele organisaties begeleid bij hun organisatieontwikkeling, onder meer op het gebied van zelforganisatie.

Meer info of bestel het boek