Masterclass Persoonlijk leiderschap

In de masterclass Persoonlijk leiderschap, georganiseerd door Pool Management Academy, neemt Alexandra van ’t Geloof jou als tijdelijk leider mee in een wervelende en interactieve experttraining, waarin de meest actuele en relevante inzichten over inspirerend en persoonlijk leiderschap besproken worden.

Op basis van persoonlijke leerdoelen van jou en je medecursisten, bespreken we de invloed van leiderschap op de psychologische basisbehoeften: autonomie, verbondenheid en competentie.

Klinkt het interessant? Meld je aan en reserveer jouw plek!

 

Aanmelding leergang Tijdelijk Leiderschap

Een masterclasses bestaat uit drie dagdelen: ochtend (start om 9.00 uur), middag en avond. Het avonddeel (van 17.00 uur tot 19.00 uur) biedt de mogelijkheid om na een korte pauze met avondhap op basis van de behandelde thema’s en/of actuele vragen middels verschillende intervisiemethodieken met elkaar aan het werk te gaan.

De investering bedraagt € 635,- (excl. btw) per masterclass. Voor tijdelijk leiders die tijdens het moment van aanmelden actief zijn voor Pool Management geldt een gereduceerd tarief.

Om de kwaliteit te waarborgen, wordt na aanmelding via het onderstaande formulier gekeken naar geschiktheid van de deelnemer en beschikbaarheid binnen de masterclass, waarbij een groep van 15 deelnemers het uitgangspunt is.
Ik meld me graag aan voor de volgende masterclass(Vereist)
Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen