Pool Management & Organisatie en Versteege Search gaan verder als: Pool Management

In 2020 werd Versteege Search & Interim-management onderdeel van de Pool Management Groep. Een mooie aanvulling van een organisatie die zijn toegevoegde waarde in het onderwijs heeft bewezen.

Samen zetten we ons in voor onze maatschappelijke opdracht; binnen het onderwijs, de overheid en de zorg – in het hele land. De bundeling van krachten zorgt voor eenheid en efficiëntie, terwijl we ons blijven richten op het leveren van toegevoegde waarde: duurzame oplossingen op het gebied van leiderschap binnen de social-profitsector. Met deze solide basis werken we verder vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen, verantwoordelijkheid en verrassend.

Nieuwe naam, dezelfde belofte
Het is tijd voor de volgende stap! Pool Management & Organisatie en Versteege Search & Interim-management gaan verder onder één krachtige naam: Pool Management.

Maar onze missie blijft hetzelfde. Jij kunt blijven vertrouwen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. Voor werving & selectie, voor tijdelijk leiderschap en voor leiderschapsontwikkeling. Wij staan voor je klaar!

Meer weten?
Heb je vragen n.a.v. dit bericht? Of wil je meer weten de manieren waarop Pool Management binnen het onderwijs, de overheid en de zorg actief is? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen