Zorg

De Passerel

Manager Finance & Control

“Iedereen hoort erbij!”
Aandacht voor talent en aandacht voor elkaar. 


De Passerel is op zoek naar een vakkundig en verbindend leider. Als manager Finance & Control (F&C) maak je onderdeel uit van een warme, toegankelijke en kleinschalige organisatie die aandacht heeft voor talent en voor elkaar. Met jouw expertise ondersteun je de bestuurder, het management en de zelfregulerende teams op het gebied van F&C. Als manager heb je oog voor de verschillende belangen binnen het MT en vertaal je de (strategische) visie naar jouw team. Uiteraard ben je voor de mensen binnen jouw afdeling een leider en sparringpartner. Ben jij de manager F&C die werkt vanuit lef en energie? Dan ontmoeten wij je graag!
 

Kern van de functie

Als manager F&C ben je verantwoordelijk voor het financieel beleid en het in control zijn van de organisatie. Naast jouw leidinggevende rol, ben je tevens de controller voor de organisatie. De Passerel is een financieel gezonde organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Jij kunt dus een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de financiële functie. Er is ruimte voor het invoeren van innovatieve verbeterprocessen. Denk hierbij aan de inrichting van een realtime BI-tool.

Je bent lid van het MT, rapporteert aan de bestuurder en neemt actief deel aan de vergaderingen van de auditcommissie van de Raad van Toezicht.
Je geeft op verbindende wijze leiding aan een deskundig team van 14 collega’s die werken op de financiële-, cliënten- en salarisadministratie en in het capaciteitsmanagement. Als stevige gesprekspartner weet jij de juiste vragen te stellen en vanuit dialoog de nodige ontwikkelingen door te voeren.
 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een bedrijfseconomische opleiding, een academisch werk- en denkniveau en ervaring op het gebied van business en financial control.
 • Je staat stevig in je schoenen en weet vanuit verbinding om te gaan met de verschillende belangen in de organisatie.
 • Je geeft leiding vanuit vertrouwen, hebt aandacht voor ambitie en draagt bij aan het werkplezier van jouw collega’s.
 • Je hebt kennis en expertise op het gebied van F&C en weet complexe financiële informatie begrijpelijk te vertalen voor anderen.
 • Je hebt lef en energie en weet vanuit humor en lichtheid de juiste dialoog te voeren.
 • Je hebt oog voor de mens, bent servicegericht en weet mensen mee te nemen in de ontwikkelingen van de organisatie.
 • Uiteraard heb je hart voor de zorg.

Over De Passerel

“Iedereen hoort erbij!” is de missie van De Passerel. Vanuit de regio Apeldoorn, Epe en Voorst ondersteunt De Passerel mensen met een beperking van jong tot oud om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Dit doen ze samen met de cliënten, hun familie en iedereen die voor hen belangrijk is. De locaties staan midden in de wijk in een, voor cliënten, vertrouwde omgeving. Bij De Passerel werken zo’n 600 medewerkers, die met lef en energie en vooral op eigen wijze ondersteuning bieden aan de 1.000 cliënten. Het uitgangspunt van De Passerel is “Er is altijd een mogelijkheid tot ontwikkeling!”.
 

Wat biedt De Passerel?

 • Een prettige bedrijfscultuur, een warme ontvangst en vooral een team collega’s waarbij je je snel op je plek zult voelen. 
 • Een stevige en uitdagende positie waarbij je actief bijdraagt aan de (strategische) visie, de groei van jouw team(s), het behoud van de gezonde financiële basis en de uitdagingen waar De Passerel voor staat.
 • Een werkweek van 32-36 uur en een salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring in FWG 65-70 (per 1 juni 2024 max. € 7.785,-).
 • Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Meer informatie en solliciteren?

De sollicitatietermijn voor deze vacature is verstreken.

Vacature tags

Zorg
Afgerond
32 - 36 uur