Zorg

De Passerel

Manager zorg

Ben jij die manager zorg die vanuit aandacht voor talent, met oog voor diversiteit en vanuit verbinding leidinggeeft? Dan is De Passerel op zoek naar jou!
Als manager zorg ben je een energieke en ondernemende professional met hart voor de zorg. Je inspireert anderen met een uitgesproken en nuchtere visie op begeleiding en zorg voor mensen met een beperking. Je werkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau en kunt snel schakelen. Je bent gewend om projecten te leiden en vindt het leuk om mee te schrijven met beleidsdocumenten. Uiteraard betrek je hierbij de mensen in de teams. 
 

De kern van de functie

Jij bent verantwoordelijk voor een vijftal (zelfregulerende) dagbestedingsteams in de regio. Als manager zorg faciliteer, ondersteun en coach je de teams zodat zij de juiste aandacht en zorg aan de cliënt kunnen besteden, op verbindende en zelfstandige wijze samen te werken. 

Je bent in staat om zowel de behoeften van individuele collega’s als de teams als geheel te zien en hierop in te spelen. Samen met de teams bewaak je de kwaliteit van zorg en ben je verantwoordelijk voor het behalen van de (financiële) doelstellingen. Je staat in contact met cliënten (en hun familie) en communiceert met externe partijen, zoals gemeentelijke instanties.

Op organisatieniveau draag je bij aan het vormgeven van de strategische visie en weet dit te vertalen naar concrete acties. Je participeert in regio-overstijgende projecten. Vanuit jouw MT-rol werk je nauw samen met jouw collega-managers zorg en met de managers van de ondersteunende afdelingen.

Wat zoekt De Passerel?

De organisatie zoekt iemand met het volgende profiel: 

  • Een ondernemende, proactieve manager die kansen ziet en lef heeft;
  • Een verbindend leider met oog voor talent;
  • Je hebt hart voor de zorg en bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg;
  • Je bent in staat om zelfregulerende teams te coachen en ondersteunen en bent gericht op samenwerking;
  • Uiteraard beschik je over een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau.

Over De Passerel

“Iedereen hoort erbij!” Dat is de missie van De Passerel. Vanuit de regio Apeldoorn, Epe en Voorst, ondersteunt De Passerel mensen met een beperking van jong tot oud om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Dit doen ze samen met de cliënten, hun familie en iedereen die voor hen belangrijk is. De locaties staan midden in de wijk in een, voor cliënten, vertrouwde omgeving. Bij De Passerel werken zo’n 600 medewerkers, die met lef en energie en vooral op eigen wijze ondersteuning bieden aan de 1000 cliënten. 

Het uitgangspunt van De Passerel is: “er is altijd een mogelijkheid tot ontwikkeling!”
 

Wat biedt De Passerel?

Wat biedt De Passerel?
Een prettige bedrijfscultuur, een warm ontvangst en vooral een team collega’s waarbij je je snel op je plek zult voelen. Als manager zorg heb je een stevige en uitdagende positie waarbij je actief bijdraagt aan de (strategische) visie, de groei van jouw team(s) en de uitdagingen waar De Passerel voor staat. Een werkweek van 32-36 uur en een salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring in FWG 60 (max. €5.477,-).

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform volgens de CAO Gehandicaptenzorg en omvatten onder andere een dertiende maand, vakantietoeslag, pensioenopbouw en de mogelijkheid om gebruik te maken van het Meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld een fietsregeling of sportschool lidmaatschap.

Meer informatie en solliciteren?

Je kunt niet meer reageren op deze vacature.
 

Vacature tags

Zorg
In procedure
Gelderland
32 - 36 uur
HBO