Zorg

Zorgfederatie Oldenzaal

Manager zorg

Floreer jij in een ‘Oldenzaalse zorgorganisatie’ met een open sfeer en weet je vanuit verbinding en dialoog, onze organisatie te versterken? Breng je daarnaast innovatie- en veranderkracht en inspireer jij medewerkers met ‘anders kijken, anders denken, anders doen!’, dan is Zorgfederatie Oldenzaal (ZFO) op zoek naar jou!

De kern van de functie

Als manager zorg stel je het ‘leefplezier’ van cliënten centraal en werk je vanuit het gedachtengoed ‘anders kijken, anders denken, anders doen!’. Het uitgangspunt is het integreren van informele zorg, techniek en innovaties in ons dagelijks handelen. Jij vertaalt deze manier van werken naar de teams en weet als geen ander hoe je mensen meekrijgt in deze verandering die gekenmerkt wordt door ‘samenredzaamheid’. 

Je bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de zorg, verzorgd door ca. 160 medewerkers op de locaties Mariahof en Scholtenhof. Je maakt deel uit van het MT en werkt nauw samen met collega-managers die zich bezig houden met wijkzorg & VPT en vastgoed & ontwikkeling van bouwplannen. 

Je draagt bij aan de strategische visie van ZFO en je bent verantwoordelijk voor de beleidsmatige doorontwikkeling van de WLZ. Samen met jouw teams geef je invulling aan Leven in vrijheid, de Wet zorg en dwang, de inzet van zorgtechnologie en de gelijkwaardige samenwerking met informele zorg. Ook zorg je voor verbinding met keten- en samenwerkingspartners in Oldenzaal, waarbij je met jouw ondernemende aanpak kansen in de markt ziet en die omzet in concrete mogelijkheden. 

Wat vraagt Zorgfederatie Oldenzaal?

De organisatie zoekt een man of vrouw met het volgende profiel: 
  • Je hebt ruime ervaring als integraal leidinggevende binnen de VVT (is een pré), de GHZ of GGZ. 
  • Je bent bedrijfsmatig onderlegd en hebt bij voorkeur ervaring met ‘anders werken’.
  • Je hebt een heldere visie op zorg en welzijn en beschikt over innovatie- en veranderkracht.
  • Je doorgrond nieuwe materie snel en weet duidelijk en weloverwogen structuur aan te brengen en te prioriteren.
  • Vanuit je open, authentieke persoonlijkheid neem je mensen mee in verbinding en dialoog. 

Over Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal richt zicht op Oldenzaal en directe omgeving en biedt vanuit een persoonlijke benadering zorg, welzijn en wonen voor kwetsbare ouderen. Daarbij ligt het accent op thuiszorg, intramurale zorg en verschillende vormen van dagbesteding. Bij ZFO gaat het ‘leefplezier’ van cliënten, hand in hand met het ‘werkplezier’ van medewerkers en onderscheidt zich door een gemoedelijke sfeer, korte lijnen en kennis van dementie. Ze streeft ernaar om ouderen, hun familie en vrienden, vrijwilligers en bedrijven zich gekend en welkom te laten voelen.

ZFO is een van de grootste thuiszorgaanbieders in Oldenzaal die persoonsgerichte, veilige zorg verleent aan zo’n 250 cliënten, gebaseerd op de uitgangspunten van positieve gezondheid. Ruimte voor welbevinden, comfort en eigen regie voor de cliënt zijn hierbij belangrijk. De vertrouwensrelatie die medewerkers met hun cliënten opbouwen is van cruciaal belang om hieraan een goede invulling te kunnen geven. 

Meer informatie over ZFO vind je op de website: https://www.zorgfederatieoldenzaal.nl/

Wat biedt Zorgfederatie Oldenzaal?

ZFO biedt jou een veelzijdige en uitdagende baan als lid van het MT in een ontwikkelingsgerichte omgeving. De veranderingen en uitdagingen op het gebied van huisvesting en arbeidsmarkt zijn complex en ambitieus, maar bieden tegelijk ook nieuwe kansen. De dienstverlening is vooral lokaal georiënteerd en dat betekent: elkaar kennen, weten wat je aan elkaar hebt en diversiteit respecteren en koesteren. Dat maakt ZFO tot een enthousiaste, betrokken en open organisatie, die de waarden ‘samen, vertrouwd, dichtbij’ tot leven brengt.

ZFO biedt je:

  1. Een jaarcontract, voor 36 uur in de week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  2. Beloning volgens CAO VVT FWG schaal 65, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  3. Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke en sportieve activiteiten organiseert.

Solliciteren en meer informatie

Je kunt niet meer reageren op deze vacature.

Vacature tags

Zorg
In procedure
Overijssel
32 - 36 uur
36 - 40 uur
HBO
HBO-plus
WO