Zorg

Pool Management

Senior Adviseur Zorg

Heb jij een ondernemende geest en een passie voor het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties binnen de sector zorg? Dan staan we te popelen om jou te ontmoeten en te ontdekken hoe jij het verschil gaat maken in ons team!

Pool Management & Organisatie groeit. Steeds meer organisaties weten ons te vinden. Om aan de groeiende vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, zoeken wij voor de regio Noordoost-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en omgeving Zwolle) een Senior Adviseur die barst van energie en enthousiasme. Ben jij klaar om samen met ons team een krachtige stempel te drukken op deze uitdagende werkomgeving?

De kern van de functie

Als Senior Adviseur bij Pool Management & Organisatie vervul je een sleutelrol in werving & selectie, organisatieadvies en de begeleiding van interim-managementopdrachten. In jouw regio vertegenwoordig je onze organisatie en ben je het primaire aanspreekpunt voor management en bestuurders in de zorg. 

Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten en het onderhouden van relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. Je biedt ondersteuning aan interim-managers tijdens de uitvoering van hun opdrachten en je onderhoudt regelmatig contact met opdrachtgevers. Bovendien ben je betrokken bij werving- & selectieprocedures, vaak in samenwerking met een collega.

Met een ondernemende instelling bouw je als Senior Adviseur voortdurend aan je netwerk en draag je bij aan de groei van Pool Management & Organisatie, zowel binnen de regio Noordoost-Nederland als op organisatieniveau.

Je profiel

De volgende profielkenmerken vinden wij belangrijk:
  • je beschikt over een academisch werk- en denkniveau;
  • je bent ondernemend van aard, mens- en resultaatgericht;
  • je bent een gedreven netwerker en legt gemakkelijk contacten gericht op  duurzame relaties; 
  • je hebt ruime ervaring als adviseur/ consultant of HR-adviseur in de zakelijke dienstverlening of bij een maatschappelijke organisatie; 
  • je hebt ervaring in de zorgsector opgedaan en beschikt daardoor over een relevant netwerk binnen de zorg op bestuurders-/managementniveau (of je bent in staat om een netwerk op te bouwen/uit te bouwen).

We verheugen ons erop om meer over jou te weten te komen. Daarom nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking. We zijn op zoek naar een Senior Adviseur met een flinke dosis energie en ondernemerszin, iemand die zich helemaal thuis voelt in een organisatie waar werken met hoogopgeleide zelfstandige professionals de norm is.

Heb jij de passie om samen met ons aan boeiende opdrachten te werken in de zorgsector? Ben jij iemand die gedreven wordt door de uitdagende vraagstukken van onze opdrachtgevers en die voortdurend streeft naar professionele groei? Als dat op jou van toepassing is, dan gaan we graag met jou in gesprek.

Pool Management & Organisatie

Organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen

Pool Management & Organisatie is sinds 1999 actief op het gebied van tijdelijk leiderschap, werving & selectie en organisatieontwikkeling. Het is een bureau met een hoge kwaliteitsstandaard dat samenwerkt met professionals op het gebied van management- en organisatievraagstukken. Door de jaren heen is een trackrecord opgebouwd met opdrachten in heel Nederland voor organisaties in de maatschappelijke sectoren zorg, onderwijs en overheid.

Pool Management & Organisatie maakt, samen met Versteege Search & Interim-management, deel uit van de Pool Management Groep. Het gezamenlijke landelijke netwerk wordt ingezet bij het invullen van de werving- & selectieopdrachten en bij opdrachten voor tijdelijk leiderschap. Pool Management & Organisatie is gevestigd in Enschede en heeft een nevenvestiging in Almere. Op dit moment zijn er in de Pool Management Groep ongeveer 25 medewerkers, adviseurs en partners actief. 

Pool Management & Organisatie is actief in alle sectoren van de zorg, zowel in de langdurige zorg als in de ziekenhuiszorg. Op het gebied van onderwijs richt de organisatie zich op de sectoren MBO en HBO. Voor de sector overheid richt Pool Management & Organisatie zich voornamelijk op gemeenten. 
 

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende kans voor een Senior Adviseur om toe te treden tot ons gewaardeerde netwerk en dit netwerk verder uit te bouwen. Je zult profiteren van uitstekende faciliteiten en de ondersteuning van een collegiaal team van partners en medewerkers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn competitief waarbij wij uitgaan van een vast dienstverband.
Bovendien bieden we aantrekkelijke groeimogelijkheden, waarbij een toekomstige positie als partner binnen handbereik ligt bij succesvol functioneren.
 

Reageren?

Heb je belangstelling? Aarzel dan niet om te bellen of je sollicitatie in te dienen via de aanmeldknop bij deze vacature.
We zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb je vragen, neem dan contact op met Gerard Veger via 06-532 971 71.
 

Vacature tags

Zorg
Afgerond