Onderwijs

Onderwijs gaat om begeleiding naar een volgende stap in de maatschappelijke ontwikkeling van scholieren, leerlingen en studenten. Om hierop adequaat in te kunnen blijven spelen, ondersteunt Pool Management & Organisatie onderwijsinstellingen bij hun organisatieontwikkeling.

Pool-stippen-lichtgroen-transparant

Uw partner in het onderwijs

Hoe wij uw onderwijsinstelling helpen bij het bieden van de juiste begeleiding? Door het inzetten van tijdelijke expertise op een gebied waar uw organisatie baat bij heeft. Afhankelijk van uw behoefte kan dat één of meerdere van de volgende interventies zijn:

Organisatieontwikkeling
Tijdelijk leiderschap
Werving & selectie

Thema’s binnen het onderwijs

Naast organisatieontwikkeling, tijdelijk leiderschap en werving & selectie voor onderwijsinstellingen, houdt Pool Management & Organisatie zich ook bezig met het ontwikkelen van specifieke kennis op het gebied van actuele thema’s.

Hierdoor beschikken we samen met onze professionals over een schat aan kennis over innovatieve oplossingen binnen het onderwijs. Deze kennis kan worden ingezet als losse interventie, maar ook als onderdeel of aanjager van een continu ontwikkelproces. Zo onder meer:

Verbeterde bedrijfsvoering vergemakkelijkt het onderwijs

Hoe vergroot u de toegevoegde waarde van uw bedrijfsvoering met als resultaat tevreden collega’s, ouders en klanten? Vaak wordt gelijk gekeken naar harde zaken: cijfers, aantallen, fte’s, gebouwen. Maar wat als blijkt dat het onderliggende probleem te wijten is aan een te grote mate van ruimte of het onvoldoende stellen van grenzen binnen teams?

Ontdek

Mentale mobiliteit

Meebewegen in de huidige turbulente wereld vraagt een grote mate van
flexibiliteit en resultaatgerichtheid van u en uw medewerkers. Het programma Mentale Mobiliteit is gericht op het verkrijgen van inzichten en vergroten van uw effectiviteit.

Ontdek

Privacy in het onderwijs

Actueler dan ooit: privacygevoelige gegevens die per ongeluk bij iemand anders terechtkomen dan de bedoeling is. Sinds 2016 is het verplicht dergelijke lekken te melden, en ook in de media is er toenemende aandacht voor. De bewustwording neemt toe. Hoe is de privacywaarborging binnen uw organisatie geregeld?

Ontdek

Waarom Pool Management & Organisatie?

Betrokken

Gedurende de hele opdracht zijn wij beschikbaar voor u als opdrachtgever, maar ook voor de interim-professional.

Veranderkundige kennis

De partners en associés die Pool Management & Organisatie uw aanspreekpunt maken, hebben allen kennis van en ervaring met veranderkunde. Zij kunnen uw organisatie op de juiste wijze adviseren over de zetten ontwikkelstappen.

Branchekennis

De professionals die via Pool Management & Organisatie worden ingezet, beschikken allen over specifieke kennis en ervaring over de onderwijssector.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Poolshoogte en we houden u op de hoogte van ontwikkelingen en initiatieven binnen Pool Management & Organisatie en haar sectoren. Interessant voor beslissers in social profit-organisaties én interim professionals!