performance barometer zorg

Pool Management Academy

Pool Management & Organisatie is gecertificeerd trainer en opleider. Maak kennis met het cursusaanbod! Interessant voor zowel ‘uw’ medewerkers als voor jou als interim-professional.

Pool Management & Organisatie is een CRKBO geregistreerde instelling. Zij voldoet daarmee aan de daartoe gestelde kwaliteitseisen. Onder voorwaarden is het mogelijk om trainingen en opleidingen aan te bieden die vrijgesteld zijn van btw.

Pool-stippen-lichtgroen-transparant
CRKBO geregistreerde instelling - kenmerk logo
Wendbaar aan het werk

Wendbaar aan het werk

Wendbaar aan het werk 2019 – 2021 is een gezamenlijk initiatief van WGV Zorg en Welzijn, WZW, Transvorm, Zorg aan Zet en CNV.

Het project is gestart medio 2019 en loopt tot december 2021 en is gericht op het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers in zorg en welzijn. Dit gebeurt in de vorm van training en coaching op organisatie-, team en individueel niveau. Voor dit traject zijn vouchers beschikbaar via WVG.

Pool Management & Organisatie is geselecteerd als partner in dit traject.

LEES MEER OVER WENDBAAR AAN HET WERK

Trainingen / opleidingen

Vanuit Pool Management Academy organiseren wij opleidingen en trainingen op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Daarnaast worden specifieke cursussen samengesteld op verzoek van de opdrachtgever, vaak in relatie tot de organisatieontwikkeling binnen de betreffende organisatie.

Heeft u interesse in een maatwerkvoorstel van Pool Management Academy?
Stuur een e-mail naar info@pool-management.nl, of bel 0546-568015. We komen graag met een passend voorstel.

Leergang Tijdelijk Leiderschap en Verander-management

Vanuit de Pool Management Academy wordt een Leergang Tijdelijk Leiderschap en Verandermanagement ontwikkeld, specifiek afgestemd op interim-professionals die actief zijn binnen de social profitsector. Meer informatie hierover verschijnt binnenkort.

Heeft u interesse in leren met Pool Management Academy?
Stuur een e-mail naar info@pool-management.nl o.v.v. de training of cursus die u wenst, of bel 0546-568015. Welkom!