Voor interim-professionals

Interim-managers, -bestuurders, consultants en coaches met aantoonbare ervaring in de zorg, overheid of onderwijs: wij zijn altijd op zoek naar kanjers in hun vakgebied!

Ik wil me inschrijven
Een update doorgeven
Pool-stippen-lichtgroen-transparant
Presentatie Joost Kampen PhD
Kennismeeting identiteitsmarketing interim professionals Kaj Morel Betekenisfabriek

Wat kun je als interim-professional van ons verwachten?

Tijdens opdrachten

Gedurende de looptijd van je opdracht kan zowel de opdrachtgever als de interim-professional een beroep doen op onze organisatie, als klankbord, als kennisbank en, indien nodig, voor het leveren van aanvullende kennis en expertise.

Daarnaast is er sprake van schaduwmanagement. Door middel van schaduwmanagement zorgen wij ervoor dat je als interim-professional gedurende de opdracht altijd beroep kunt doen op één van onze partners die zich ook inhoudelijk verdiept heeft in de opdracht zelf en het plan van aanpak. De schaduwmanager kan indien nodig jouw rol als interim-professional tijdelijk overnemen in geval van afwezigheid. Vanzelfsprekend gaat dat altijd in overleg met jou als interimmer en de opdrachtgever. Op die manier kunnen we naar de opdrachtgever toe altijd zorgen voor een adequate invulling van de opdracht.

In het algemeen

Wat we vaak terugkrijgen van ‘onze mensen’ is onze prettige betrokkenheid. Wat ons betreft niet meer dan normaal. Hoe we daar voor zorgen? Onder meer door de communicatielijnen tussen onze partners en interim-professionals tijdens opdrachten, in de vorm van schaduwmanagement. Ook organiseren we Kennismeetings waarbij we een bepaald thema uitdiepen en sprekers uitnodigen waar we allen weer van kunnen leren.

Professioneel en integer bureau opgebouwd uit een netwerk van zeer ervaren professionals met onderscheidende kwaliteiten, daar ben ik graag onderdeel van.

ellis brinkman Ellis Brinkman – programmamanager Mentale Mobiliteit

Inschrijven

De inschrijving

Ben je een interim-professional met aantoonbare ervaring in de zorg, overheid of onderwijs en op zoek naar een bureau dat helpt bij het verwerven van mooie opdrachten én toegevoegde waarde zal leveren bij de uitvoering van de opdracht? Dan zien wij een inschrijving in ons interim-bestand graag tegemoet.

Na de inschrijving

Na de inschrijving krijg je een terugkoppeling of je inderdaad in ons bestand bent opgenomen, of dat we graag nog wat meer informatie van je ontvangen. De partners van de sector(en) waarin je actief bent bekijken na acceptatie je profiel en kijkt of er (actuele) aanknopingspunten zijn voor een nadere kennismaking.

Ja, ik wil me inschrijven

Gegevens updaten

Ben je al ingeschreven en wil je graag je gegevens updaten, omdat je nieuwe kennis en kunde hebt opgedaan? Klik hier voor de updatepagina.

Waarom Pool Management & Organisatie?

Samenwerken

Omdat wij samenwerking met ‘onze interimmers’ ook echt zien als samen werken. Samen werken aan toegevoegde waarde voor de klant die we afzonderlijk van elkaar niet zouden kunnen bereiken. Zodat 1 + 1 = 3.

Ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling en het delen van kennis belangrijk, daarom organiseren we meerdere keren per jaar interessante bijeenkomsten voor de aan ons verbonden interim-professionals.

Betrokken

Van onze interimmers krijgen we vaak terug dat de samenwerking erg prettig is verlopen en dat er een grote mate van betrokkenheid is ervaren.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, bel dan vrijblijvend 0546 – 56 80 15 voor een kennismaking met één van onze mensen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Poolshoogte en we houden u op de hoogte van ontwikkelingen en initiatieven binnen Pool Management & Organisatie en haar sectoren. Interessant voor beslissers in social profit-organisaties én interim professionals!

Inschrijven