Tijdelijk leiderschap

Voor de tijdelijke invulling van bestuurders- of directiefuncties en voor managementfuncties op specialistisch niveau, bent u bij Pool Management & Organisatie aan het juiste adres. Binnen 2 x 24 uur zit u met de beste kandidaten aan tafel. 

Pool-stippen-lichtgroen-transparant

Tijdelijk leiderschap?

Tijdelijk leiderschap gaat verder dan alleen ‘een klus klaren’, zoals interim-management vaak wordt gezien. Een verandering doorvoeren zonder verbinding te maken met de organisatie – dát is waar leiderschap bij komt kijken – is vaak verspilde energie. Daarom spreken wij liever over tijdelijk leiderschap. Wij gaan voor tijdelijke inzet met duurzaam resultaat

Redenen voor tijdelijk leiderschap

Er kunnen diverse zaken spelen binnen uw organisatie waarbij tijdelijk leiderschap een oplossing kan zijn. Pool Management & Organisatie levert in deze situaties uw interim-professional. Denk bijvoorbeeld aan:

Uw bestuurder, directeur of manager valt tijdelijk uit.

Uw organisatie maakt een ontwikkeling door, waardoor er behoefte is aan tijdelijke ondersteuning.

Binnen uw organisatie is op een specifiek vakgebied behoefte aan interim-management, bijvoorbeeld financiën, HR of kwaliteitsontwikkeling.

Voor programma’s en projecten binnen uw organisatie is adequate aansturing nodig.

Werkwijze

Om voor u tot een geschikte tijdelijk leider te komen, hanteren wij de volgende werkwijze:

1. Inventarisatie

Wij verdiepen ons in uw organisatie en de situatie en vertalen dat in een duidelijk profiel voor de benodigde ondersteuning.

 

2. Selectie

Vanuit het profiel maken we een selectie uit ons netwerk van interim-professionals. Wij kijken hierbij niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar de persoonlijkheid van de interim-professional.

 

3. Presentatie kandidaten

Binnen 2 x 24 uur ontvangt u een bureaupresentatie met daarin de voorgestelde kandidaten. Vervolgens wordt een gesprek gearrangeerd met de kandidaten, uit wie u vervolgens een keuze maakt.

 

4. Begin van de opdracht

De interim-professional zal gedurende de eerste weken van de opdracht zorgen voor een concreet plan van aanpak, dat met ons wordt gedeeld. Na eventuele aanvullingen vanuit onze expertise, bespreken we het plan graag samen met u.

5. Tussentijds en afronding

We zorgen voor tussentijdse evaluaties en voor een eindevaluatie waarin de borging van het behaalde resultaat aan de orde komt.

Waarom Pool Management & Organisatie?

Betrokken

Gedurende de hele opdracht zijn wij beschikbaar voor u als opdrachtgever, maar ook voor de interim-professional.

We kennen onze mensen

Wij weten welke kennis en kunde onze mensen aan boord hebben, maar verdiepen ons óók in de persoonlijkheid van de interim-professional.

Snel

Binnen 2 x 24 uur stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor.

Deze organisaties gingen u al voor

 


Verder praten?

Is uw organisatie op zoek naar een tijdelijk leider of interim-professional? Wij stellen graag onze beste mensen aan u voor. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Liever direct telefonisch contact? Bel 0546 – 56 80 15.    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Poolshoogte en we houden u op de hoogte van ontwikkelingen en initiatieven binnen Pool Management & Organisatie en haar sectoren. Interessant voor beslissers in social profit-organisaties én interim professionals!

    Inschrijven