Versterking directieteam Pool Management

Pool Management stelt met ingang van 1 juli 2024 Anne Jan van den Dool aan als directeur onderwijssector. Op deze manier borgt de organisatie de verdere groei van haar activiteiten in de sector onderwijs (werving & selectie, tijdelijk leiderschap en organisatieontwikkeling).

Anne Jan is al meer dan 20 jaar actief als adviseur en directeur in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Na zijn studie startte hij als docent in het vo en heeft hij vervolgens als leidinggevende vanuit een heldere visie zijn bijdrage geleverd aan onderwijsontwikkeling in Nederland en daarbuiten. In dit kader heeft hij onder andere een schoolleidersopleiding opgezet en leidinggegeven aan een eigen adviesbureau in onderwijs.

Anne Jan over zijn nieuwe functie:
“In alles wat ik doe, staat interactie tussen docent en leerling centraal. Alles wat op en rond een school plaatsvindt, is ondersteunend aan die interactie. Goed leiderschap in de organisatie zorgt ervoor dat dit op een consistente, gerichte en lerende manier gebeurt. Een uitdaging waarvoor je altijd bij mij kunt aankloppen; of je nou een bestuurder of schoolleider bent of op zoek naar nieuw of tijdelijk leiderschap. We ontmoeten elkaar!”

Pool Management is blij met de komst van de nieuwe directeur onderwijssector, die samen met Klaas Pool, Gerard Veger en Chris Jansen het directieteam gaat vormen.

———–

Pool Management zorgt er al meer dan 25 jaar voor dat de juiste leiders, managers en toezichthouders op de juiste plek terechtkomen binnen de sectoren onderwijs, zorg en overheid. Zo versterkt Pool Management maatschappelijke organisaties

Deel dit artikel via:
Lees meer over:

Gerelateerde artikelen