Afgelopen dinsdag 17 september staken we met interim-professionals, partners en medewerkers die verbonden zijn aan Pool Management & Organisatie de handen uit de mouwen bij Humanitas locatie De Leeuwenhoek in Rotterdam. Dit in het kader van onze jaarlijkse Doe-dag, waarbij we graag een opdrachtgever in het zonnetje willen zetten en iets terug willen doen in praktische vorm.

De Leeuwenhoek

Humanitas locatie De Leeuwenhoek is een levendig wooncomplex in het gezellige centrum van Rotterdam. De bewoners zijn altijd verzekerd van de juiste zorg en ondersteuning. De medewerkers van dit zorgcentrum staan dag en nacht voor iedereen klaar, zodat iedereen zich thuis voelt. Na een hartelijke ontvangst met koffie en thee kregen we een rondleiding door het complex van De Leeuwenhoek, waarbij de kleurrijke kunst van de bewoners zelf die aan de muur hangt bijzonder in het oog springt; prachtig!

Vervolgens mochten we aan de slag met één van de zalen van De Leeuwenhoek, die we hebben gesausd, geverfd en voorzien van nieuwe plafondplaten. Ook konden we ons uitleven op de tuinbanken en bloembakken voor het pand die een vers likje beits konden gebruiken en er werd driftig stoelen gepoetst en brievenbussen gespoten.

Aan het eind van de dag waren gelukkig alle klussen geklaard en konden we voldaan terugkijken op een prachtig eindresultaat! We sloten de dag gezamenlijk af met een heerlijk diner bij het Zalmhuis.