Wat we doen

Pool Management & Organisatie biedt toegevoegde waarde aan organisaties die zich verder willen ontwikkelen. Hoe we dat doen? Dat hangt helemaal af van de situatie en de mogelijkheden van uw organisatie. Wij spelen in op hetgeen uw organisatie zelf kan doen en vullen aan waar nodig. Want juist door intensief samen te werken met de kwaliteiten binnen uw organisatie bereiken we de beste resultaten, resultaten die blijven.

Wij zijn expert in organisatieontwikkeling, tijdelijk leiderschap en werving & selectie. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Pool-stippen-lichtgroen-transparant

Organisatie-ontwikkeling

Iedere organisatie is voortdurend in ontwikkeling. Wij ondersteunen u bij het vinden van de juiste richting en het zetten van de gewenste stappen.

Ontdek

Tijdelijk leiderschap

Voor de tijdelijke invulling van bestuurders- of directiefuncties en voor managementfuncties op specialistisch niveau, bent u bij Pool Management & Organisatie aan het juiste adres.

Ontdek

Werving & selectie

Werving & selectie/executive search is een vak op zich. Wij verstaan dit vak als geen ander en hebben hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld om zo de beste resultaten voor u te creëren.

Ontdek

Alles onder één dak

Pool Management & Organisatie is uw one stop shop voor organisatieontwikkeling. Dat betekent dat u voor het gehele spectrum aan organisatievragen bij ons terecht kunt. Wij geloven dat een integrale aanpak voor u de beste garantie is om te komen tot een duurzaam resultaat.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Poolshoogte en we houden u op de hoogte van ontwikkelingen en initiatieven binnen Pool Management & Organisatie en haar sectoren. Interessant voor beslissers in social profit-organisaties én interim professionals!

Inschrijven