Inschrijven

Ben je een interim-professional en beschik je over aantoonbare ervaring binnen zorg, overheid of onderwijs? Schrijf je dan op deze pagina in in ons bestand.

De informatie die je bij deze inschrijving verstrekt, is een indicatie.
Naar aanleiding hiervan bekijken partners van de betreffende sector of er aanknopingspunten zijn voor een verdere kennismaking.

Pool-stippen-lichtgroen-transparant

Personalia

ManVrouw
Wat je doet

Ervaring in (sub)sectoren

Vink de (sub)sectoren aan waarin je de afgelopen 10 jaar aantoonbare werkervaring hebt opgedaan. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.

Ik ben een..

Vink de functie(s) aan waarin je de afgelopen 10 jaar aantoonbare ervaring hebt opgedaan. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.

Op het gebied van..

Vink de vakgebieden aan waarin je de afgelopen 10 jaar aantoonbare ervaring hebt opgedaan. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.

Wie je bent

Wij geloven dat ook wie je bent als persoon van belang is bij het maken van een goede match. Hoe zou je jezelf omschrijven, welke karaktertrekken kenmerken jou? Deze onderdelen zijn niet verplicht, maar geven ons wel een beter beeld van met wie we te maken hebben. We leren je graag kennen!

Profielschets

De mens centraal

Kenmerken

Overige zoektermen

CV

Upload hier je cv*.

En verder?

Beschikbaarheid

Contact

Op de hoogte blijven?

Ik ga akkoord met ontvangst van Poolshoogte

Poolshoogte is de nieuwsbrief van Pool Management & Organisatie, die uiterlijk 1 keer per maand word verzonden. Uitschrijven kan op ieder moment.

* Deze informatie is verplicht.

Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Bekijk ons privacy statement.


Updaten

Ben je al bij ons ingeschreven als interim-professional, maar wil je graag je gegevens updaten?

Klik hier voor de updatepagina