Kennisbank

Kennis. Een begrip dat wij bij Pool Management & Organisatie van groot belang achten. We houden ervan om kennis te genereren door het doen van uitgebreid onderzoek, of door op basis van onze eigen ervaringen overzichten te creëren met nuttige, praktische tips. Deze opgedane kennis delen we graag met u.

Pool-stippen-lichtgroen-transparant
Boek een bestuurder moet vooral niet sturen - Klaas Pool

Een bestuurder moet vooral niet sturen

Klaas Pool schreef een handreiking over leiderschap bij zelforganisatie. Deze handreiking is vervat in een compact boek met de titel ‘Een bestuurder moet vooral niet sturen’. Maar als je niet moet sturen, wat moet je dan wel als leider? In het boek staan praktische tips & tools over leiderschap bij zelforganisatie. Het helpt onder meer om inzicht te krijgen in de randvoorwaarden en valkuilen bij zelforganisatie, welke organisatieaspecten relevant zijn en welke leiderschapsstijl het beste past bij zelforganisatie.

Meer info over het boek
Tips & Tools

Leergang, training of cursus?

Vanuit Pool Management & Organisatie wordt veel aandacht geschonken aan kennis en kennisoverdracht. Dat gebeurt bij de uitvoering van opdrachten, ‘in house’-trainingen  voor teams en leidinggevenden, maar ook tijdens kennismeetings voor onze interim professionals en onze opdrachtgevers.

Lees meer over de Pool Management Academy