De directies van Erik Versteege Search/Erik Versteege Interim-management (EVS-EVIM) en Pool Management & Organisatie (PMO) gaan vanaf nu samen verder!

Erik Versteege logoDeze samenwerking betekent een forse impuls voor alle activiteiten van beide bedrijven binnen de sector onderwijs. Organisaties in het primair/voortgezet onderwijs en middelbaar/hoger beroepsonderwijs beschikken hiermee over een krachtige partner voor alle organisatie- en managementvraagstukken. Beide organisaties vullen elkaar op het gebied van markt- en kennisontwikkeling uitstekend aan, bieden een breed landelijk netwerk en hebben de ambitie om blijvend hoge kwaliteit in dienstverlening naar opdrachtgevers te bieden.

“Je mag wel weten dat ik, met jarenlange ervaring met vele bureaus in Nederland, juist Versteege en Pool herhaaldelijk heb genoemd als voorbeeld hoe het zou moeten werken. Dat juist jullie nu de krachten bundelen is fantastisch. Ik weet zeker dat jullie samenwerking succesvol zal zijn”.

Pieter Zonderwijk – interim-directeur/adviseur onderwijs

EVS-EVIM is een gerenommeerd bureau dat zich volledig richt op de sector onderwijs als het gaat om (executive) search en interim-management. Het bureau is in 2011 opgericht door Erik Versteege.

PMO richt zich op management- en organisatievraagstukken binnen de sectoren zorg, overheid en onderwijs. De activiteiten bestaan uit tijdelijk leiderschap (interim-management), consultancy & coaching en werving & selectie. PMO is in 1999 opgericht door Klaas Pool, die met Gerard Veger momenteel het bedrijf leidt.

De activiteiten van PMO en EVS-EVIM worden samengebracht binnen de Pool Management Groep.

Neem voor meer info contact op met Klaas Pool >>

www.erikversteege.nl