Organisatieadvies- en interim-bureau Pool Management & Organisatie (PMO) breidt gestaag haar activiteiten uit. Daarbij wordt ook het partnerteam uitgebreid, om zo de opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn. Met ingang van 1 januari 2020 is Gerwin Pol toegetreden als partner Zorg voor Noord- en Oost-Nederland.

Gerwin Pol partner zorg

Gerwin Pol
Gerwin Pol heeft een achtergrond als Master in Business Administration (MBA). Hij heeft diverse functies binnen de Rabobank bekleed, waaronder Directeur Particulieren in Almelo. Daarna heeft Gerwin voor de landelijke Rabobankorganisatie bij diverse lokale banken door heel Nederland vanuit een directieplek leiding gegeven, veelal aan diverse ingrijpende verander- en verbetertrajecten. Zijn ervaring op het gebied van interim-opdrachten, een resultaatgerichte en klantgerichte aanpak, bedrijfs- en veranderkundige kennis past hij nu graag toe op de zorgsector. Naast hiervoor genoemde ervaring, heeft Gerwin ook ervaring als toezichthouder bij maatschappelijke instellingen.

Met Gerwin Pol krijgen de opdrachtgevers van PMO in Noord- en Oost-Nederland een zeer ervaren en enthousiaste gesprekspartner. De directie van PMO is dan ook uiterst ingenomen met de toevoeging van Gerwin aan het partnerteam.Neem contact met Gerwin op >>