Na een aantal jaren volledig actief te zijn geweest in verschillende interim-opdrachten in mbo en vo is Pieter Corée weer terug in ons team. Sinds 1 september versterkt hij het team van Pool Management & Organisatie, als Associate Partner Onderwijs. Pieter zal zich richten op aanvragen voor interim-management en werving & selectie voor onze opdrachtgevers in de onderwijssector (mbo en hbo) in de regio Noordoost-Nederland.

Pieter is aanvankelijk afgestudeerd als jurist en heeft geruime tijd gewerkt bij PTT (later KPN) in directie- en managementfuncties bij verschillende werkmaatschappijen. In 2000 begon hij voor zichzelf en verwierf hij aanzienlijke ervaring als interim-manager in het vo en (met name) het mbo.

Door zijn jarenlange ervaring en aanvullende opleidingen heeft Pieter zich ontwikkeld tot specialist in organisatievraagstukken en verandermanagement. Als we Pieter vragen waar hij het meest van geniet in zijn werk, dan is het antwoord steevast: bijdragen aan het ont-wikkelen van mensen en organisaties in het onderwijs.

Pieter is getrouwd met Petra, heeft vier kinderen en woont in Ruurlo, het hart van de Achterhoek. Buiten het werk geniet hij van wandelen en is hij regelmatig op pad in bossen en velden, bijvoorbeeld op het Pieterpad (what’s in a name?). We heten Pieter van harte welkom in ons team en wensen hem veel succes en plezier bij deze nieuwe uitdaging.

 

Graag kennismaken met Pieter of een keertje sparren?
Bel of mail Pieter!