Bianca Kampman

Adviseur Zorg

Bianca is binnen Pool Management & Organisatie werkzaam als adviseur in de sector zorg. Daarbij neemt ze de regio’s midden en zuid voor haar rekening.

Stuur Bianca een e-mail
Bel Bianca: 06-20107219
LinkedIn

Toegevoegde waarde

“Bianca is een stevige professional met veel ervaring op gebied van leiderschap, verandermanagement en HR. Ze heeft verschillende posities vervuld op directieniveau in diverse zorgorganisaties, overheid en het sociaal domein. Bianca is kleurrijk en creatief. Haar manier van werken kenmerkt zich in “out of the box” denken en buiten de gebaande paden treden. Bianca kan met haar open en nieuwsgierige blik en haar mensgerichte werkwijze snel doorzien waar het wel of niet stroomt in een organisatie en wat er nodig is om een organisatie (verder) te ontwikkelen.

Ze weet hierbij de nodige stappen te zetten en mensen mee te nemen in de gewenste opgave.”

Achtergrond

Bianca is haar carrière gestart in de kraamzorg en kinderopvang. Ruim 25 jaar geleden maakte zij de overstap naar de HR wereld in o.a. het Erasmus MC in Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft ze stevige leidinggevende posities bekleed in zowel zorg- & welzijnsorganisaties, overheid en het sociaal domein waarbij de focus vooral lag op veranderopgaven.

Naast haar leidinggevende ervaring, heeft Bianca zich ontwikkeld tot coach waarbij zij uitgaat van de unieke talenten die mensen bezitten. Zij richt zich vooral op het leren waarderen, benutten en verder ontwikkelen van deze talenten. Zo weet zij mensen te begeleiden in hun (verdere) leiderschapsontwikkeling.

Hoe Bianca betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Ik ben een enorme verbinder, kijk met een open en nieuwsgierige blik en ben altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden”