Erik-Jan Vlietman

Associé Zorg

Erik-Jan denkt graag met u mee als er vraagstukken spelen op het gebied van organisatie-/zorgontwikkeling of bij personele invulling voor zowel vast als tijdelijk in de zorg.

Stuur Erik-Jan een e-mail
Bel Erik-Jan: 06-41818971
LinkedIn
Erik-Jan Vlietman

Toegevoegde waarde

“Door mijn ervaring bij diverse zorginstellingen in verschillende functies en mijn ervaring in de werving en selectie binnen de zorg- en welzijnssector, heb ik in de loop der jaren aardig wat kennis en ervaring opgebouwd. Ik krijg energie van het verbinden van mensen en samen te komen tot een optimaal resultaat.”

Achtergrond

Erik-Jan heeft na zijn studies personeel en organisatie en bedrijfskunde een traineeship in de zorg en welzijn gevolgd, waarin hij bij verschillende zorgorganisaties projecten heeft uitgevoerd. Vervolgens werkte hij bij een ziekenhuis op de financiële afdeling en daarna een aantal jaren bij een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de langdurige zorg, waarbij hij onder andere bezig is geweest met een methode binnen het sociaal domein.

Naast zijn fulltime werkzaamheden was Erik-Jan gedurende 4 jaar parttime werkzaam als HR adviseur en verantwoordelijk voor de werving en selectie van young professionals. Vanaf 2018 werkte hij fulltime als regiomanager en salesmanager en was verantwoordelijk voor de plaatsing van young professionals bij een groot aantal zorginstellingen.

Hoe Erik-Jan betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Een bijdrage leveren aan de zorg door mensen op de juiste plek binnen een organisatie te positioneren, tijdelijk of voor vast, dat is wat ik wil. Ik ben gedreven en gemotiveerd om mensen verder te laten komen, kansen te bieden en te helpen groeien in hun werk.”