Mark Vos

Associé Zorg

Spelen er vraagstukken op het gebied van organisatie- /zorgontwikkeling of personele invulling voor zowel vast als tijdelijk, dan denkt Mark graag met u en met ons mee.

Bel Mark: 06-30995677
LinkedIn
Mark Vos

Toegevoegde waarde

“Ik ben een breed onderlegde veranderaar en allrounder op het gebied van bedrijfsvoering die ook financieel sterk is. Ik ben gewend om samen te werken met hoogopgeleide professionals, ook in de vorm van duaal management”.

Achtergrond

Mark Vos is ruim 10 jaar actief binnen de zorgsector, waarin hij diverse management- en directieposities heeft vervuld. Hij startte zijn loopbaan op het ministerie van Financiën. Daarna was hij adviseur bij Twynstra Gudde, waarna hij de overstap maakte naar de gemeente Enschede waar hij o.m. adjunct directeur was van de DCW, het bedrijf dat voor de gemeente Enschede de sociale werkvoorziening uitvoert.

In de zorg was Mark onder meer actief als directeur van stichtingen die jeugdzorg aanbieden en als (bedrijfskundig) manager bij diverse ziekenhuizen (Antoni van Leeuwenhoek, Ziekenhuisgroep Twente en Medisch Spectrum Twente). Daarnaast is hij al ruim 12 jaar toezichthouder bij maatschappelijke instellingen.

Hoe Mark betekenis geeft aan organisaties ontwikkelen door mensen centraal te stellen:

“Door mijn eigen ervaring als manager, directeur en toezichthouder binnen het sociale domein en de zorg ben ik in staat om organisatie- en bedrijfsvoeringsvraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en in staat om samen met de opdrachtgever in veranderingstrajecten de juiste afwegingen te maken.”